Film & serier

Klassiske serier du skal se

Af Luise Gregersen 15. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du løbet tør for afsnit af ”Pretty Little Liars” og ”Gossip Girl”? Så skal du læse med her!

Øv, det er bare så irriterende, når man efter en hel weekends seriemaraton er løbet tør for afsnit af sin yndlingsserie! Heldigvis er vi klar med en guide til klassiske tv-serier, du måske ikke kender, men som klart er et kig værd.

Læs også: Derfor elsker vi tøseserier

Se med i galleriet, og find ud af, hvilken klassisk serie du skal se!

Klassiskeserierduskalse

”Buffy - Vampyrernes Skræk” har alt det, en god vampyrserie skal have! Romantik, action, lækre vampyrer og en megasej hovedperson! Serien handler om pigen Buffy, der er særligt udvalgt som sin generations vampyrjæger. Om natten kæmper hun mod dæmoner, og om dagen går hun i high school og hænger ud med sine venner. Og så er Damien og Stefans mindst lige så hotte erstatninger, Angel og Spike, det hele værd! Serien er på Netflix.
Hvis du er vild med mordmysterier blandet med en god portion high school-drama, så skal du klart se ”Veronica Mars”! Ligesom pigerne i ”Pretty Little Liars” har seje Veronica Mars også mistet sin bedste veninde. Mens Veronica prøver at opklare, hvem der har myrdet hendes veninde, hjælper hun sin far i hans privatdetektiv-firma og opklarer mysterier for sine klassekammerater.
Upper East Side Manhattan er skiftet ud med en lille flække i South Carolina, men ellers har de to serier samme høje niveau af drama, forviklinger, forelskelser og hotte fyre! Serien handler om Dawson og hans bedste pigeven Joey, der er lidt småforelsket i ham. Problemet er bare, at Dawson er vild med Jennifer, som hans ven Pacey vistnok også crusher lidt på! Se, hvem der får hvem på Netflix, hvor alle sæsoner af serien ligger!
Det giver egentlig sig selv. ”90210” er et spin-off af ”Beverly Hills 90210”, og selvom første afsnit af originalen blev sendt for over 20 år siden, så er den altså stadig et gensyn værd, når du keder dig! Serien handler om en high school-klike og alle de problemer, der følger med, når man går i gymnasiet i rigmandsparadiset Beverly Hills.
”Glee” og ”Popular” minder vildt meget om hinanden – nok fordi det er Ryan Murphy, der står bag begge serier! Der er noget mindre musik med i ”Popular” end i ”Glee”, men de har den samme meganice humoristiske tilgang til gymnasielivet! Serien handler om de to piger, Brooke og Sam, der befinder sig i hver sin ende af popularitetsbarometeret men bliver tvunget sammen, da de bliver stedsøstre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste