Film & serier

Se traileren til den nye Netflix teen-komedie ”Tall Girl”

Af Selina Sander Jensen 30. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YAAAS! Der er ny teen-komedie på vej fra Netflix, og traileren er netop blevet offentliggjort. Se traileren til den kommende film ”Tall Girl”, og læs mere om filmen her!

Netflix har givet os både ”The Kissing Booth” og ”To All The Boys I’ve Loved Before”, og mens vi venter på at begge film vender tilbage med en 2’er, så kan vi heldigvis glæde os til den helt nye Netflix teen-komedie ”Tall Girl”, som er lige på trapperne.

”Tall Girl” handler om den 16-årige pige Jodi (spilles af Ava Michelle), som altid har været den højeste pige i skolen, og det har hun altid haft det svært med, blandt andet fordi hendes klassekammerater gør grin med hende. Men så starter den svenske fyr Stig (spilles af Luke Eisner) på Jodis skole, og han er endnu højere end hende. Jodi får selvfølgelig et crush på Stig, meeen hun er ikke den eneste pige, der er vild med den nye fyr – det er skolens mest populære pige nemlig også… Drama! Heldigvis så får Jodi hjælp af sine to bedste venner og af sin søster (spilles af Sabrina Carpenter), og hun indser, at hun er meget mere end bare en usikker pige, så hun beslutter sig for finde selvtilliden frem, rette ryggen og holde hovedet højt!

Læs også: Nu er optagelserne til "The Kissing Booth 2" færdige

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan se traileren til ”Tall Girl” lige her:

Filmen får premiere på Netflix fredag den 13. september.

Læs mere om