Film & serier

Nu er optagelserne til ”The Kissing Booth 2” færdige

Af Selina Sander Jensen 20. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere på året blev det afsløret, at der kommer en ”The Kissing Booth 2”, og nu har skuespilleren Joey King aka. Elle Evans afsløret, at optagelserne til den kommende film allerede er færdige!

Vi kan slet ikke vente til Elle, Lee og Noah vender tilbage i ”The Kissing Booth 2”, og nu skal vi forhåbentlig snart ikke vente meget længere. Joey King, der spiller rollen som Elle, har nemlig for nyligt afsløret, at optagelserne til den kommende film er færdige.

Det gjorde hun i en story på Instagram, hvor hun skrev, at hun havde haft sin sidste dag som Elle Evans i Sydafrika, hvor optagelserne til filmen har foregået. Joey King takkede også for alle minderne. Selv om optagelserne til filmen altså ifølge Joey allerede er færdige, så er det endnu ikke blevet afsløret, hvornår ”The Kissing Booth 2” får premiere.

Læs også: "The Kissing Booth 2": Det handler den om

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”The Kissing Booth” er baseret på en bogserie af samme navn, og, ligesom den første film om Elle og Noah, så er 2’eren altså også baseret på en bog. 2’eren i bogserien bliver først udgivet i januar 2020 – så vi må altså nok også vente til engang næste år, før vi får lov til at se filmen.

Vi kan SLET ikke vente med at se 2’eren, og vi er sikre på at den er ventetiden værd!

Læs også: Test: Hvem fra "The Kissing Booth" er du?

Pssst. Jacob Elordi er vist sprunget ud som Calvin Klein-model. Se billederne her:

Vis dette opslag på Instagram

@calvinklein #IRL #mycalvins

Et opslag delt af Jacob Elordi (@jacobelordi) den

MestLæste