Magi på Waverly Place Reunion
Film & serier

Se den vilde ”Magi på Waverly Place”-reunion

Af Sophie Niemann 25. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Castet fra ”Magi på Waverly Place” genforenes til et bryllup. Se billederne af deres reunion her.

Castet fra “Magi på Waverly Place” blev i weekenden genforenet til David Henries bryllup. David Henrie spillede Justin Russo i serien, og han havde i anledning af hans store dag inviteret hele sin tv-familie – blandt andre Selena Gomez.

Hele Russo-familien fra serien deltog sammen med Jennifer Stone, som spillede Alex’ bedste veninde Harper. Flere af stjernerne har delt en masse billeder fra brylluppet på deres Instagram-profil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez drømmer om "Magi på Waverly Place"-renuion

En af dem var Selena Gomez, hvor hun skrev en kærlig hilsen til sin ”storebror”:

- Er meget rørt over, at min storebror er blevet gift. Selv om vi helt klart vidste, at han ville være den første. Må Gud velsigne dig og din smukke kone, Henrie!

David Henrie delte også et billede fra brylluppet på sin profil. Her skrev han en sød tak til castet:

Læs også: 9 serier, du helt sikkert har set som barn

- Det var virkelig en ære at få hele castet med til min store dag! Jeg kunne ikke være mere velsignet, og jeg sætter pris på alt, hvad vi har gjort sammen … Mange minder som jeg aldrig vil glemme og altid vil værdsætte.

Det er virkelig dejligt at se billederne fra brylluppet, og at castet stadig ses og holder af hinanden. Man får helt lyst til at se hele serien igen!

Her er 6 serier, vi ville elske at være med i:

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…
Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.
Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…
Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!
De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!
Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med!

MestLæste