Film & serier

Se den søde teaser: ’Emily in Paris’-skuespillerne er klar til at optage sæson 2

Af Tanja Hartmann 10. maj 2021
Bonjour til alle ’Emily in Paris’-fans! I kan godt begynde at glæde jer, for optagelserne til sæson 2 af den populære serie er endelig i gang. Se den søde videohilsen fra skuespillerne lige her.

Faldt du også pladask for Netflix-serien ’Emily In Paris’ og fik bingewatchet hele serien på blot en dag? Så har du sikkert ventet spændt på, hvornår du kunne se endnu mere til Emilys søde liv i kærlighedsbyen Paris.

Heldigvis er der godt nyt på vej. Den 4. maj blev der postet en videohilsen på seriens officielle Insta-profil, hvor alle vores yndlings skuespillere fra ’Emily in Paris’ bød velkommen til sættet og afslørede, at de nu er i gang med optagelserne til sæson 2.  

Du kan se den søde hilsen lige her:

LÆS OGSÅ: ’Emily In Paris’: Her er alt, du skal vide om sæson 2

Hvad kan vi forvente af sæson 2?

Første sæson af ’Emily in Paris’ sluttede, da spændingen var på sit højeste niveau, og vi blev efterladt med en masse spørgsmål. For hvad kommer der til at ske i trekantsdramaet mellem Emily, Gabriel og Camille? Får Emily nogensinde overbevist sin chef, Sylvie, om sit vigtige arbejde med Savoirs sociale medier? Og kommer det til at gå godt mellem Emily og hendes nye roomie Mindy?

Alt det og meget mere vil vi få svar på i sæson 2, når Emily forsætter sin søde men også hektiske tilværelse i Paris. Hun har nemlig været så heldig at få forlænget sin kontrakt med Savoir, derfor vinker hun ikke farvel til den franske storby lige foreløbig. Det kan du læse i brevet, der blev postet sammen med videohilsen. Her skriver de:

- Je serai brève. Vi skriver for at informere dig om, at Emily Coopers nye arbejdstilladelse er godkendt med start den 3. maj 2021. I henhold til vores tidligere korrespondance er hun vigtig for SAVOIR, og vi håber, at hun fortsat kan have indflydelse på vores kunder, som har meget store forventninger til vores brand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvornår kan vi forvente sæson 2?

Ifølge mediet Seventeen kommer optagelserne af seriens anden sæson til at foregå frem til den 19. juli 2021. Derfor kan vi muligvis se frem til, at de nye afsnit kommer på Netflix allerede en gang i starten af 2022.

Indtil da må vi finde croissanterne frem og gense hele den første sæson af ’Emily in Paris’, så vi kan komme i den helt rette stemning.

LÆS OGSÅ: 7 serier du skal se, hvis du elskede ’Emily in Paris’

Læs mere om

MegetMere