Film & serier

Se billedet: Denne skuespiller skal spille Barbie i ny film

Christoffer Mygind Juul 28. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mattel/MEGA
Hele verdens favoritdukke - der både har været stærkt kritiseret og højt elsket - har hovedrollen i en ny Hollywood-film. Nu er første billede fra filmen landet, og det ser ud til, at der gode ting i vente for Barbie-fans.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

For nogle er det måske filmen, man ikke vidste, man havde brug for, mens det for andre er en længeventet barndomsdrøm at se Barbie som et vaskeægte menneske i en spillefilm.

Lige meget hvem af de ovenstående du tilslutter dig, så er en spillefilm med verdens mest kendte dukke med det blonde hår og det moderigtige tøj en realitet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er Margot Robbie, der er blevet castet til at legemliggøre Barbie, som de fleste af os har haft en eller anden afart af som barn, og nu er allerførste billede af hende i hovedrollen blevet offentliggjort.

Foto: Warner Bros Pictures, Twitter

I instruktørstolen til Barbie-filmen er Greta Gerwig, der blandt andet også har instrueret de anmelderroste succeser 'Little Women' og 'Lady Bird'. Blandt andet derfor er der også høje forventninger til Barbie-filmen, som ifølge Margot Robbie selv bliver alt andet end det, man forventer.

Udover Margot Robbie i rollen som en blond barbiedukke, så vil Ryan Gosling indtage rollen som Barbies kæreste Ken, mens også Kate McKinnon, Micheal Cera og Will Farrell er på rollelisten.

Det er endnu begrænset, hvor mange detaljer der er om filmen. Men vi ved, at den lige nu er i produktion i London, at den omhandler Barbies eventyr i den virkelige verden, og at den er sat til at få premiere til sommer næste år.

Om filmen bliver ligeså stort et hit som Greta Gerwig og Margot Robbies tidligere film, må tiden vise. Lige nu er vores spørgsmål bare, om vi mon kan glæde os til en version af Aquas ikoniske sang om dukken på soundtracket?

Læs mere om

MestLæste