Film & serier

Sæson 2 af populær Netflix-serie er på vej

Af Tanja Hartmann 15. april 2021
Er du vild med serien ’Outer Banks’? Så kan du godt begynde at glæde dig. Optagelserne til anden sæson af den populære serie er netop afsluttet, og det betyder, at den ingen længe lander på din skærm.

Vennerne Sarah, John B, JJ, Kiara og Pope vender tilbage til nye og spændende eventyrer i anden sæson af ’Outer Banks’. Optagelserne af serien er nemlig officielt færdige, det skriver Teen Vogue.

Den første sæson sluttede på højdepunktet, hvor vennegruppen ’Pouges’ fandt en legendarisk skat, som både skaffede dem farlige fjender og satte dem på kanten af loven.   

Den nye sæson vil lige såvel være spækket med masser af drama, mysterier og eventyr. Her vender vi tilbage til de smukke omgivelser i North Carolina, hvor de fem venner står overfor nogle livsændrende beslutninger.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Snart vender ’Friends’ endelig tilbage

Rosende ord til produktionen

Stjernerne af serien har haft stor fornøjelse med at filme den nye sæson, og de sender en masser kærlighed til produktionen.

Chase Stokes, der spiller hovedrollen 'John B', har blandt andet skrevet et rørende post på Instagram om arbejdet med ’Outer Banks’. Det kan du læse lige her:

- Sikke et kærlighedsarbejde denne sæson har været. Det er mere end bare en tv-serie. Det er blevet en stor familie, skriver Chase.

Chase afslører også, at der er store ting i vente til sæson 2. Vi kan derfor ikke vente med at bingewatche den nye sæson, når den kommer på Netflix!

Det vides dog endnu ikke, hvornår sæson 2 helt præcis udkommer, men det ser ud til, at den er lige om hjørnet. Derfor er det et godt tidspunkt til at finde popcornene frem, sætte dig godt til rette og gense hele den første sæson.

LÆS OGSÅ: Sæson 2 af ”Fate: The Winx Saga” er muligvis på vej: Her er alt vi ved

Læs mere om

MegetMere