Film & serier

Sæson 2 af ”Fate: The Winx Saga” er muligvis på vej: Her er alt vi ved

Af Tanja Hartmann 10. februar 2021
Er du også helt vild med ”Fate: The Winx Saga”? Så kan du se frem til et glædeligt gensyn. For feerne Bloom, Terra, Musa, Stella og Aisha vender formentlig tilbage til skolen Alfea for feer i en sæson 2.

Hvis du har set hele den første sæson af ”Fate: The Winx Saga”, så ved du, at serien sluttede, da den var allermest spændende. De seje fepiger vendte tilbage til en helt anderledes hverdag på skolen med den nye og mystiske skoleleder, Rosalind.

Hvis Netflix vælger at lave en anden sæson af serien, vil magien fortsætte, hvor den slap. Serien vil følge Bloom og hendes veninder tilpasse sig den nye hverdag. De vil udvikle deres magiske kræfter, og så vil de gå på eventyr for at finde ud af mere om Blooms slørede fortid.

Gensyn med gamle karaktere

Serien har fået ros for at tackle vigtige teenage-emner, såsom kærlighed, kropsstereotyper, fester og venskaber. Men på trods af det, har den første sæson af ”Fate: The Winx Saga” også fået en del kritik af fans.

Kritikken kommer af, at originale karaktere, som Flora, er taget ud af serien. Det er en karakter, som ellers var med til at gøre serien mere mangfoldig. Men måske vender hun tilbage i sæson 2?

- Jeg tror, at ​​hvis serien får en anden sæson, så vil Flora blive bragt tilbage, og det vil jeg bestemt byde velkommen. Det er vigtigt med mangfoldighed, fortæller Abigail Cowen, der spiller Bloom i serien.

Læs også: "Winx Club" vender tilbage i kontroversiel serie: Mød skuespillerne

Hvornår kan vi forvente sæson 2?

Vi håber meget på, at Netflix giver grønt lyst til at producere endnu en sæson af ”Fate: The Winx Saga”.

Hvis vi skulle være så heldige, vil en anden sæson af serien formentlig være klar i januar 2022, skriver Seventeen.

I mellemtiden kan du få et gensyn med skuespillerne fra ”Fate: The Winx Saga” i galleriet her:

WinxClubvendertilbageikontroversielserie:Mødskuespillerne,dervækkertegneserientillive

Abigail Cowen - Bloom 

22-årige Abigail Cowen spiller Bloom. Abigail har tidligere spillet Dorcas i "Chilling Adventures of Sabrina" og Vicky Carmichael i "Stranger Things." 

Hannah van der Westhuyse - Stella 

25-årige Hannah van der Westhuyse spiller sol-feen Stella. Hun har tidligere været med i den britiske serie "The Fugitives." 

Precious Mustapha - Aisha 

23-årige Precious Mustapha spiller Aisha. Precious er også kendt fra Netflix-serien "The Stranger." 

Eliot Salt - Terra 

27-årige Eliot Salt spiller Terra, som er helt ny i "Winx Club"-universet. 

Elisha Applebaum - Musa 

25-årige Elisha Applebaum spiller Musa. Ved siden af skuespillet er Elisha også vært for sin helt egen podcast, der hedder "Womxn Waves." 

Sadie Soverall - Beatrix 

19-årige Sadie Soverall spiller Beatrix. Sadie, der er den eneste teenager blandt castet, er kendt fra filmen "Rose Plays Julie." 

Læs mere om

MegetMere