Film & serier

Sådan er det at være med i en gyserfilm

Af Marie Søndergaard 26. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag udkommer ”Paranormal Activity 4” på dvd, og vi har spurgt skuespilleren Kathryn Newton om, hvordan det var at spille med i den. Læs, hvad hun siger her!

Har du tænkt over, hvordan det må være at spille med i en virkelig uhyggelig gyserfilm? Det har vi, og derfor har vi spurgt den 16-årige skuespiller Kathryn Newton om, hvordan det var at spille med i Paranormal Activity 4.

Læs også: 10 gyserfilm du skal se

Faktisk vidste hun til at begynde med slet ikke, at det var den film, hun var med i, fordi det var hemmeligt, og hun måtte ikke tale om den til nogen!

Blev du nogensinde bange under indspilningen af filmen?
Jeg var ikke bange på settet, fordi stemningen var meget hjemlig, og de designede mit værelse til at ligne det derhjemme. Det var som om at være på lejr med sine bedste veninder. MEN de kunne godt finde på at bruge en stor tromme, når jeg skulle blive forskrækket, så mine bange ansigtsudtryk og chokerede hop er virkelige.

Hvilken scene var den mest uhyggelige at lave?
Det var den med Katie, for hun er virkelig fantastisk og overraskende at arbejde med. Jeg havde ingen anelse om, hvad hun ville gøre. Jeg tror, I ved, hvilken scene jeg snakker om, og mit hjerte bankede vildt hurtigt. Vi optog den kun én gang.

Hvordan var det at se filmen?
Ingen vidste, hvordan filmen ville blive, fordi vi havde lavet en masse forskellige scener, så det var helt nyt for mig at se den. Og jeg blev bange!

Har du selv oplevet noget underligt?
Jeg fik bordlampen fra mit værelse på settet med hjem. Jeg satte den på mit skrivebord, og hver gang jeg gik forbi den, tændte den! Jeg overvejede at smide den ud, fordi jeg blev så bange, men det viste sig, at den havde bevægelsescensorer.

Læs også: Film du kan se sammen med en dreng

MegetMere