Film & serier

"Riverdale"-stjerne afslører coronaregel, som de skal følge før hver kyssescene

Af Anna Birch Jakobsen 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Corona har medført mange ændringer for os alle. Det gælder også på settet af "Riverdale", hvor stjernerne arbejder på sæson 4 og 5 af dramaserien - og nu har KJ Apa afsløret en helt speciel ting, som de skal gøre inden hver kyssescene...

Optagelserne til sæson 4 og 5 af "Riverdale" er på grund af corona blevet en del forsinket - men nu er "Riverdale"-stjernerne endelig tilbage på settet.

Det betyder dog ikke, at alt er som det plejer, for stjernerne skal selvfølgelig også følge nogle helt specielle restriktioner og regler for at mindske risikoen for coronasmitte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lili Reinhart (Betty) har tidligere afsløret, at skuespillerne skal blive i Vancouver, hvor optagelserne foregår, helt indtil de er færdige med at optage i december. Derudover har Vanessa Morgan (Toni) på sin instastory fortalt, at alle fra settet nu skal tage en coronatest tre gange om ugen for at sikre alles sundhed.

Læs også: 7 fejl i "Riverdale", du (måske) ikke har lagt mærke til

Denne gang er det KJ Apa, som spiller Archie i "Riverdale", der i en video på Instagram har afsløret, hvad stjernerne som noget nyt skal gøre før hver kyssescene.

I videoen står han ved siden af Camila Mendes, der spiller Veronica. De skal begge rense deres mund grundigt - i et helt minut - før de må skyde en kyssescene (Wait a minute... Betyder det, at Veronica og Archie finder sammen igen i løbet af de næste sæsoner?) Bag kameraet er der en, som tæller ned til, at de må spytte ud igen. Imens står stjernerne lidt utålmodigt og smågriner.

KJ Apa har i sin caption skrevet "Vores nye 'normale' er, at vi skal skylle vores mund før hver kyssescene". I kommentarfeltet er der nogle, som (ligesom os) undrer sig... Har de ikke altid gjort det?

Hvis man skal kysse en medarbejder, som en del af sit job, forestiller vi os, at man gerne vil have en ren mund og god ånde. Måske de bare plejer at børste tænder eller tygge tyggegummi?

Læs også: Riverdale-stjernerne har lavet en fælles TikTok-konto - og der er så meget sjovt indhold allerede

Derudover er vi lidt i tvivl om, hvad det har at gøre med corona? Hvis du har corona, så smitter det jo stadig, selvom du har en ren mund?

Corona eller ej, så bliver det i hvert fald en god kysseoplevelse for begge parter.

MestLæste