Film & serier

7 fejl i "Riverdale", du (måske) ikke har lagt mærke til

Af Anna Birch Jakobsen 10. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har med garanti set hele "Riverdale"-serien - måske endda mere end én gang. Men har du lagt mærke til disse 7 skøre fejl?

Uanset hvor godt gennemarbejdet film og serier er, vil der altid ske nogle små fejl i processen, som kun de ekstra opmærksomme fans opdager.

Det kan være et armbånd, der forsvinder fra en scene til en anden, eller en pepperoni pizza, som pludselig bliver til en Hawaii.

Vores favoritserie "Riverdale" er selvfølgelig ingen undtagelse!

Læs også: 5 ting i "Riverdale", der ikke giver mening

Vi har fundet 7 sjove fejl fra første og anden sæson af "Riverdale", som du højst sandsynligt ikke har lagt mærke til. Medmindre du selvfølgelig er en af de ekstra observante fans, som har set hele serien mindst tre gange!

Læs med her - måske bliver du lige så overrasket, som vi gjorde!

Betty og Archies adresser passer ikke sammen
Betty og Archie er vokset op som naboer og bor stadig ved siden af hinanden igennem serien. Der er dog noget, som ikke heeelt passer sammen... Hvis man holder ekstra godt øje, kan man nemlig spotte, at Betty bor i nummer 111, mens Archies husnummer er 2037?

Foto: Riverdale

Bettys rod forsvinder
I sæson 2 episode 13 taber Betty sin skål med morgenmad på gulvet, fordi hun bliver forskrækket, da det ringer på døren. Skålen går i tusind stykker, og der er både mælk, glasskår og 'Fruity Munch' udover hele gulvet. Men da Betty i sekundet efter går hen for at åbne døren, kan man bag hende se at gulvet, hvor hun lige har tabt skålen, er helt rent. Vi ville da ønske, at der på mystisk vis blev ryddet op lige så hurtigt hjemme på værelset!

Foto: Riverdale

Hvad år er vi i?
Okay, den her er lidt tricky... Den kræver nemlig lidt matematik - er I klar?
På Jugheads officielle papirer kan man spotte, at han er født i 2001, og i sæson 1 episode 10 fejrer de Jugheads 16-års fødselsdag. Det betyder, at de er i 2017.
Men kun tre episoder senere fejrer de byens 75-års jubilæum, hvor Betty i talen fortæller, at byen blev grundlagt i 1941 - og hvis du lægger 75 år til år 1941, så er vi altså kun i år 2016. Der er et eller andet, som ikke passer sammen...

Foto: Riverdale

Den tynde is er pludselig ikke så tynd længere
I sæsonfinalen af første sæson, hvor gruppen skynder sig ned til den frosne sø Sweetwater River for at redde Cheryl, advarer Jughead de andre om, at isen er for tynd til, at de alle kan gå over. Jughead har sandsynligvis ret... Der skal jo heller ikke meget til, før Cheryl alene falder igennem. Alligevel så løber alle fire over isen uden problemer, da Cheryl falder i. Men hvem ved? Måske har de i virkeligheden bare noget utroligt tykt is i Riverdale?

Foto: Riverdale

Telefonen på lydløs, der ringer højlydt
Betty står på badeværelset i sæson 2 episode 5, da hendes telefon ringer højlydt og et blik på hendes telefon afslører, at det er et ukendt nummer, der ringer.
Men hov... Telefonen afslører også noget andet?! Man kan nemlig se på siden af hendes IPhone, at telefonen er slået på lydløs, og derfor burde man altså ikke kunne høre den ringe.

Foto: Riverdale

Reggie II
Den her har I måske lagt mærke til... Den er i hvert fald ret åbenlys!
Ross Butler, som spillede Reggie i sæson 1, blev udskiftet med Charles Melton, som har spillet Reggie siden sæson 2.
Det er egentlig ikke en fejl - nogle gange er det desværre bare nødvendigt at udskifte skuespillere, hvis ikke de har tid eller lyst til at spille med længere. Men det havde da været bedre, hvis det var den samme, som spillede Reggie igennem hele serien.

Foto: Riverdale

Det mystiske regnvejr
I episode 2 af første sæson er de alle taget ud for at se Archie og hans hold spille amerikansk fodbold. Uheldigvis regner det, da de skal spille. Men der er tale om en meget mystisk regn...
Først ses borgmester McCoy på scenen med en paraply, som er drivvåd - dog er alle omkring hende ikke våde overhovedet. Kort tid senere ser vi cheerleaderne, hvor Cheryls hår tydeligt er plaskvådt. Men da hun bliver ked af det og løber indenfor, har hun pludselig tørt, perfekt krøllet hår igen. Det er lidt som om, de ikke helt har kunne bestemme sig for, om der skulle regne eller ej?

Foto: Riverdale

MestLæste