Film & serier

5 ting i ”Riverdale”, der IKKE giver mening

Af Selina Sander Jensen 6. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den tredje sæson af ”Riverdale” er snart slut, og forhåbentlig når serien at give svar på alle spørgsmål. Men der faktisk nogle ting fra de tidligere sæsoner, der ikke giver mening …

”Riverdale” er lig med en masse mysterier og spørgsmål, som heldigvis oftest bliver besvaret. Der er dog nogle ting fra tidligere afsnit og sæsoner, der alligevel ikke giver mening – mon de har glemt at forklare os de her ting?

Sæson 1:

Jason og Cheryls alder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Cheryl og Jason er tvillinger, men Cheryl nævner flere gange i sæson 1, at de ikke går på samme årgang i skolen. I første sæson var Cheryl ”sophomore” (2. år på High School i USA) sammen med Betty, Archie og Veronica. Men Jason gik på samme årgang som Bettys storesøster Polly.

Så gad vide, hvorfor Jason ikke gik på samme årgang som de andre? Nogle fans mener, at Cheryl måske var et par klasser bagude i skolen, eller at Jason har sprunget nogle klasser over. Andre tror også, at Cheryl er ældre end Betty, Archie og Veronica, fordi hun var kaptajn for cheerleader-holdet i den første sæson.

Læs også: "Riverdale" sæson 4: Det ved vi om den nye sæson

Sæson 2:

Penelope Blossoms brandskade:

I den første episode af ”Riverdale” sæson 2 ser vi Cheryls mor, Penelope, pakket ind i bandage på hospitalet efter branden i Thornhill-huset. Cheryl siger, at hendes mor har fået 3. gradsforbrændinger. Et par episoder efter er Penelope pludselig helet helt i ansigtet og har kun lidt brandmærker på armen, som hun skjuler med en handske. Det er altså lidt mærkeligt, at hun ikke har fået ar i ansigtet…

Black Hood

Hver gang Black Hood ringer til Betty, kommer der en speciel ringetone, nemlig sangen ”Lollipop”. Black Hood ringer altid til Betty fra et ukendt nummer, så Betty kan ikke selv have indstillet ringetonen. Hvordan ved telefonen så, at det er Black Hood, der ringer? Det giver altså ikke helt mening.

Det er ikke det eneste mystiske omkring Black Hood. Første gang Archie ser Black Hood, beskriver han hans øjne som grønne. De grønne øjne er faktisk nærmest det eneste karaktertræk, der bliver beskrevet, hver gang Black Hood har været på spil. Men Bettys far Hal, som jo viser sig at være Black Hood, har blå øjne. Så hvorfor har der mon været så meget fokus på de grønne øjne?

Læs også: Test: Den ultimative "Riverdale"-quiz

Sæson 3:

FP Jones’ ungdom

I sæson 2 fortæller FP Jones til Jughead, at han blev smidt ud hjemmefra, da han var 16 år gammel. I sæson 3 ser vi et flashback til da FP var 16 år – men her smider hans far ham ikke ud hjemmefra – han tvinger ham til at slutte sig til ”Southside Serpents”. FPs ungdom har altså ændret sig lidt undervejs i serien…

Tvillingerne

Hvor gamle er Pollys tvillinger? Den første gang vi ser Pollys tvillinger Dagwood og Juniper er i sæson 2, hvor Polly kommer til Riverdale. Sæson 3 er snart slut, men tvillingerne er stadig babyer, der bliver båret rundt i tæpper, som om de slet ikke er blevet ældre. Okay, lige med denne her kan det sagtens være, at det er Farmens skyld…

Heldigvis betyder de her ting ikke SÅ meget for seriens handling – og vi glæder os stadig virkelig meget til næste afsnit!

Læs mere om