Riverdale
Film & serier

"Riverdale" sæson 4: Det ved vi om den nye sæson

Af Sofie Thomasen Rasmussen 1. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay! "Riverdale" sæson 4 er endelig blevet bekræftet! Men hvornår kommer fjerde sæson af "Riverdale", og hvad kan vi egentlig forvente af sæsonen?

Kommer der en sæson 4 af ”Riverdale”?

Ja! Fjerde sæson af ”Riverdale” er blevet bekræftet af skaberne bag den populære serie, og vi kan slet ikke få armene ned! Tredje sæson af ”Riverdale” kører dog stadig på Netflix, så det er endnu ukendt, hvornår vi kan forvente at se sæson 4.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kommer sæson 4 af "Riverdale" til at handle om?

Handlingen af sæson 4 er endnu ukendt, men vi gætter på, at fjerde sæson af ”Riverdale” kommer til at handle om teenagernes senior year på High School. Som senior year-elev på High School skal man typisk skrive college-ansøgninger, så mon ikke, vi skal se mere til det i den nye sæson? Kender man ”Riverdale” ret, bliver det næppe en problemfri opgave, så vi forventer nogle vilde forhindringer… (For eksempel ved vi jo, at Bettys mor donerer alle hendes college-penge til farmen)!

Læs også: Riverdale: Det skal du vide om skuespillerne

Hvilke skuespillere er med i fjerde sæson af ”Riverdale”?

Det er svært at sige, hvilke skuespillere vi kan forvente at se i sæson 4 af ”Riverdale”. I ”Riverdale” kan ALT jo ske, så der er ingen, der er sikre på at komme tilbage. Dog har både Lili Reinhart (Betty Cooper) og Camila Mendes (Veronica Lodge) været ude og sige, at de glæder sig til sæson 4, så det tyder på, at de i hvert fald spiller med. Mon ikke, at både KJ Apa (Archie Andrews) og Cole Sprouse (Jughead) også er med i fjerde sæson? Det er i hvert fald svært at forestille sig ”Riverdale” uden dem!

HOW WE FEEL ABOUT SEASON 4

Et opslag delt af camila mendes (@camimendes) den