Film & serier

”Riverdale” skifter Archie, Veronica, Jughead og Betty ud…

Af Nanna Skousbøll 18. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du stadig er ved at komme dig over midseason-afslutningen på sæson 3 af ”Riverdale”, så bliver denne nyhed lidt svær at sluge, for ”Riverdale” vender endnu en gang universet på hovedet i byen.

Troede du, at du kendte alle dine karakterer fra ”Riverdale”? Det er skaberne bag ”Riverdale” ikke heeelt sikre på, og derfor skifter de hovedpersonerne Archie, Betty, Veronica og Jughead ud i et afsnit i næste halvdel af sæson 3.

Showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa, som tager alle de kreative beslutninger om serien, fortæller i et interview til The Wrap, at de vender op og ned på universet i serien, så vi lærer de andre karakterer bedre at kende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- En episode i den næste del af sæson 3 hedder ’Bizzarodale’, hvor hovedpersonerne bliver Kevin, Cheryl, Reggie og Josie i stedet for Archie, Betty, Veronica og Jughead.

Læs også: Endelig! Se de første billeder af Jugheads mor og søster

Det betyder, at vi forhåbentlig kommer endnu tættere på Cheryl og Toni og ser, hvordan deres forhold udvikler sig. Men mon ikke serien også udforsker Kevins seksualitet, og vi får mere at vide om den mystiske og talentfulde Josie. Vi er dog mest spændte på, hvad der sker mellem Reggie og Veronica.

I traileren til næste episode i sæson 3, kan man se Reggie og Veronica stå tæt i hendes natklub, mens Reggie kærtegner hendes kind. Whaaat…

Tag også testen: Test: Den ultimative 'Riverdale'-quiz

Det bliver vildt spændende at se Archies reaktion, når han kommer tilbage til byen og ser sin ven og ekskæreste sammen… For han elsker hende jo tydeligvis stadig. Men søger Veronica bare lidt kærlighed hos Reggie, fordi hun er ked af det? Eller er hun virkelig vild med ham? Det får vi at se, når "Riverdale" er tilbage igen d. 17. januar på Netflix.

Se traileren til næste afsnit af sæson 3 her:

Læs mere om