Film & serier

Endelig! Se de første billeder af Jugheads mor og søster

Af Nanna Skousbøll 4. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det største mysterie i "Riverdale" er Jugheads mor og søster, som har været fraværende i alle sæsoner indtil videre. Men nu er ventetiden næsten ovre - vi møder dem nemlig i afsnit 8 i sæson tre. Se alle billederne af dem her.

Vi har gennem 3 sæsoner ventet på at få sat et ansigt på Jugheads mor, Gladys Jones, og søster, Jellybean, som flere gange er blevet omtalt i serien. Nu har The CW, den amerikanske producent bag ”Riverdale”, frigivet de første billeder af resten af familien Jones.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grunden til at Gladys og Jellybean ikke har været en del af ”Riverdale” i de tidligere sæsoner er, at de bor i Toledo, Ohio. Men Riverdale ligger i staten New York, så der er altså lang vej mellem de to byer.

Læs også: Cole Sprouse og KJ Apa smider tøjet i "Riverdale!"

Det er den erfarne skuespiller Gina Gershon, der har fået rollen som Gladys Jones. Det eneste vi ved om Gladys er, at hun også er medlem af The Southside Serpants. Hun ejer en skrotplads for gamle bildele, hvor Toledos Southside Serpants også holder til.

Jugheads lillesøster, Jellybean, spilles af Trinity Linkins, som ikke har haft mange roller inden ”Riverdale”. Jellybean bor hos sin mor i Toledo og skulle være en kvik pige, der har talent for at svindle sig frem til, hvad hun vil have… Lyder som perfekt "Riverdale"-materiale!

Tag testen: Test: Hvem af pigerne fra "Riverdale" er du?

SE ALLE BILLEDERNE HER.

Billederne af Gladys og Jellybean Jones er fra afsnit 8 i sæson tre. Afsnittet har premiere d. 13. december, så vi skal heldigvis ikke vente alt for længe, før vi ser dem på skærmen. Yay!

MestLæste