Film & serier

”Riverdale”-castet mindes Luke Perry

Af Selina Sander Jensen 11. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Optagelserne til ”Riverdale” sæson 4 er i fuld gang, og da skuespillerne mødtes, mindedes de deres afdøde ven og kollega Luke Perry, der havde rollen som Fred Andrews i de første 3 sæsoner.

Der er kun tre måneder til ”Riverdale” sæson 4 får premiere, og hele ”Riverdale”-familien er allerede i fuld gang med optagelserne til den nye sæson, der starter den 10. oktober.

I år mistede ”Riverdale”-skuespillerne dog en nær ven og kollega, da Luke Perry døde af et slagtilfælde tidligere på året. I de første tre sæsoner spillede han rollen som Archies far, Fred Andrews.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hele castet mindedes derfor Luke, da de var i gang med den første manuskriptlæsning til den første episode af den kommende sæson. Mädchen Amick, der spiller rollen som Alice Cooper i serien, lagde et billede op på sin Instagram, og skrev:

"There was nothing but love, memories and mourning for our beloved Luke as we honor him in our first episode back ❤️ #wemissyouluke #inmemoriam#riverdale #S4 #tableread"

Læs også: Hvordan påvirker Luke Perrys død "Riverdale"?

Se billedet her:

Tidligere har “Riverdale”-skaberen Roberto Aguirre også afsløret, at det første afsnit af den kommende sæson bliver en hyldest til deres ven og kollega Luke Perry, og at afsnittet får titlen ”In Memoriam” (til minde om). Her skrev han også, at den første episode nok er den allervigtigste episode i ”Riverdale” i år, hvis ikke af alle episoder nogensinde.

Det er stadig er uvist, hvordan Lukes død bliver håndteret i sæson 4. Dog blev der i sæson 3 sagt, at Fred Andrews var rejst væk, og i stedet kom Archies mor, Mary, tilbage til Riverdale. Men det kunne altså godt lyde som om, at vi måske skal finde lommetørklæderne frem, når ”Riverdale” vender tilbage på Netflix med en hyldest til Luke Perry.

MestLæste