Film & serier

Hvordan påvirker Luke Perrys død ”Riverdale”?

Af Selina Sander Jensen 5. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Luke Perrys pludselige død har chokeret de fleste ”Riverdale”-fans, og mange af dem har vist deres respekt til Luke på de sociale medier. Fansene spekulerer dog også over, hvad der nu kommer til at ske med ”Riverdale”. Læs mere om det her.

Luke Perrys pludselige død har selvfølgelig påvirket alle i og omkring produktionen af "Riverdale", og den kommer også til at påvirke serien.

Ifølge IMDB var det oprindeligt meningen, at det sidste afsnit af ”Riverdale” sæson 3 skulle have premiere 1. maj i USA (det vil sige højst sandsynligt 2. maj i Danmark). Dog er optagelserne til sæson 3 ikke færdige endnu, og produktionen er midlertidigt blevet sat på pause på grund af dødsfaldet. Det er derfor usikkert, om serien når at blive færdig til tiden.

Lukes død betyder også, at ”Riverdale” før eller siden kommer til at miste karakteren Fred Andrews. Manuskriptforfatterne kommer højst sandsynligt til at skrive karakteren ud af serien, men spørgsmålet er, hvordan de gør, og hvornår det sker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan siger "Riverdale"-kollegerne farvel til Luke Perry

På IMDB står der, at Fred Andrews skulle være med i alle de resterende afsnit af sæson 3. Luke var også i fuld gang med optagelserne, da han i sidste uge blev indlagt på hospitalet. Derfor er det stadig uvist, om alle scenerne med Fred Andrews rent faktisk nåede at blive filmet før hans død.

Højst sandsynligt er de fleste af scenerne til sæson 3 med Fred Andrews allerede optaget, men der er altså ret stor chance for, at de ikke nåede at få alle scenerne i hus. Derfor er det meget sandsynligt, at vi allerede i sæson 3 skal sige farvel til Fred Andrews.

I forbindelse med Lukes død har The CW og Warner, som producerer serien, udsendt en besked. Her skriver de, at de er kede af det og fortæller også, at Luke var et højtelsket medlem af ”Riverdale”, Warner Bros og CW-familien. De skriver også, at Luke var alt det, som man (som seer) gik og håbede på: omsorgsfuld, professionel med et kæmpe hjerte og en sand ven for alle. Luke var en far-figur og mentor for de unge skuespillere i serien, og han var ekstremt generøs og fyldte optagelserne med kærlighed og venlighed. The CW og Warner sendte også tanker til Lukes familie.

Hele ”Riverdale”-familien er selvfølgelig påvirkede af Lukes død, og det er virkelig forståeligt, at optagelserne er blevet sat på pause.

Hvad der præcist kommer til at ske i det videre forløb med serien må vi vente og se. Imens sender vi kærlige tanker til hele ”Riverdale”-familien.

Læs mere om

MestLæste