Film & serier

Pretty Little Liars vender tilbage

Af Karen Emilie Thalsgaard 11. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Got a secret, can you keep it?” Måske du husker den sætning fra den spændende drama-serie, Pretty Little Liars. Nu er det netop blevet afsløret, at teamet bag Riverdale udgiver en ny udgave af serien, og her er alt det du skal vide, hvis du ligesom os slet ikke kan vente til, at den udkommer.

Har du brug for en opfrisker, så handler serien om Aria, Hanna, Spencer, Emily og Alison - Alison forsvinder, og pludseligt begynder de fire veninder at modtage beskeder fra 'A', som truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder. Jagten på 'A' går i gang, og det viser sig at være en lang og farlig rejse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og nu kan vi altså allerede se frem til en såkaldt reboot med de fem veninder, og vi har selvfølgelig fem milliarder spørgsmål – for hvem skal gøre kunsten efter? Hvornår udkommer den? Er det overhovedet det samme plot? Hvad kan vi i det hele taget forvente?

Læs også: Riverdale-stjerne har fundet kærligheden

Og altså, vi ved ikke det hele, men vi ved lidt, og her alt det, du også skal vide, hvis du ligesom os ikke kan vente til et kommende PLL-comeback.

Okay, så hvad ved vi?

Eller hvad ved vi ikke, for vi endnu ikke så meget. Udgivelsesdatoen er stadig ukendt, men vi ved, at det er Riverdales showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa, der skal føre succesen videre. Hvordan og hvornår er ukendt, men når det har noget at gøre med Riverdale, så er forventningerne selvfølgelig tårnhøje.

Kommer de gamle skuespillere til at medvirke igen?

Her er svaret nej - det er der vist ikke nogen udsigter til. Øv. PLL uden Aria Montgomery aka. Lucy Hale, er det overhovedet ægte PLL så? Historien bliver splinterny med nye roller, men måske vi bliver i Rosewood? Hvem ved…

Det er desuden endnu ukendt om PLLs oprindelige skaber, I. Marlene King, vil have noget med den nye serie at gøre, eller om Roberto sammen med sine kollegaer selv står for manuskriptet. Vi forudser en Riverdale-wannabe ala. Pretty Little Liars. Kan I også mærke spændingen stige?

Læs også: Riverdale-stjernerne har lavet en fælles TikTok-konto!

Der er indtil videre ikke andet for end at værne sig med en god portion tålmodighed og måske et gensyn med den hæsblæsende serie eller måske muligheden for at indlede et nyt serie-bekendtskab? Men er du først gået i gang, så ryd kalenderen, det er umuligt at slukke igen – så er du advaret!