Kendte

Riverdale-stjerne har fundet kærligheden

Af Karen Emilie Thalsgaard 4. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Camila Mendes fra Riverdale har netop bekræftet, at hun er blevet kærester med modellen Grayson Vaughan i det sødeste Instagram-opslag, som du kan se lige her.

Camila Mendes og Grayson Vaughn er blevet 'Instagram-official', og Riverdale-stjernens kommentarfelt er gået amok med hilsner som ”FINALLY OFFICIAL”, ”happy for you”, ”vibessss” og mange flere. Hilsnerne kom bl.a. fra Tommy Dorfmann fra 13 reasons why, hans co-star Katherine Langford, Lana Condor og en masse andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er desuden ikke særligt længe siden, at Camila Mendes dannede par med sin co-star Charles Melton, der efter sigende skulle have være noget af en romantiker - hun udtalte bl.a. tilbage i 2019, at han skrev 'love letters' til hende, og at han var en håbløs romantiker. De slog op i december 2019, og nu er det altså Grayson, der har vundet hendes hjerte.

Du kan se Camilas supersøde instagramopslag lige her:

View this post on Instagram

that long distance kind of love ?

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Hvor søde er de lige?

Ud fra kommentarfeltet tyder det på, at de to turtelduer har haft et godt øje til hinanden et stykke tid, og vi kan slet ikke vente med at følge med i deres forhold, der forhåbentlig kommer til at byde på en masse søde selfies fra det nye par.

MestLæste