’High School Musical The Musical The Series’ Her er alt, vi ved om sæson 2
Film & serier

Populær musical-serie vender tilbage: Her er alt, vi ved om sæson 2

Af Josephine Sjelhøj 19. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bekræftet, at ‘High School Musical: The Musical: The Series’ endelig vender tilbage, og det betyder, at vi kan se frem til at se endnu mere til de talentfulde elever fra East High. Men hvornår har sæson 2 premiere, og hvad handler den om? Det får du svaret på lige her.

Nu er der ikke længe til, at vi kan få et glædeligt gensyn med Nini, Ricky og alle de andre talentfulde elever fra East High. ‘High School Musical: The Musical: The Series’ vender nemlig snart tilbage med en ny sæson.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er lagt op til endnu mere romantik, drama og musik, når sæson 2 af den populære Disney-serie får premiere senere på foråret.

Der er mange store spørgsmål, når det kommer til den nyeste sæson af hit-serien, der gjorde Olivia Rodrigo og Joshua Bassett til verdensstjerner. Vender de originale skuespillere tilbage? Hvor kan man se traileren? Og hvad handler sæson 2 egentlig om?

LÆS OGSÅ: 5 TikTok-hacks DU skal kende!

Se med I galleriet herunder, hvor vi har samlet alt, der er værd at vide om sæson 2 af ’HSMTMTS’.

HSMTMTSSæson2

Hvilken musical skal eleverne lave i sæson 2? Ligesom i sæson 1 skal eleverne på East High opføre en musical, og i sæson 2 er valget faldet på den ikoniske Disney-klassiker, ’Skønheden og Udyret’. Det er endnu ikke afsløret, hvilke sange, de skal synge endnu, men vi får garanteret lov til at høre Nini, Ricky, E.J. og alle de andre synge nogle af vores yndlingssange.
Foto: PR
Hvad handler sæson 2 om? Den nye sæson starter der, hvor den første sluttede. Miss Jenn fortæller eleverne, at de skal opføre ’Skønheden og Udyret’, og vi kommer til at følge de talentfulde teenagere gennem auditions og prøver til musicalen. Samtidig er eleverne blevet tilmeldt en lokal talentkonkurrence, hvor de skal dyste mod deres største rivaler fra North High – mon ikke der er endnu mere drama i sæson 2 af ’HSMTMTS’?
Foto: PR
Hvornår får sæson 2 premiere? Du kan allerede sætte kryds i kalenderen! Sæson 2 af ’HSMTMTS’ får nemlig premiere d. 14. maj på Disney+. Hvis din hukommelse har brug for at blive genopfrisket, kan du indtil da se hele sæson 1 på streamningplatformen.
Foto: PR
Vender skuespillerne tilbage til sæson 2? Hvis man er bange for, at nogle af skuespillerne ikke vender tilbage til sæson 2, kan man godt ånde lettet op. Alle stjernerne har nemlig bekræftet, at de endnu engang tager et smut forbi East High. Mange fans har spekuleret over, hvad der især kommer til at ske med både Nini og Gina, men lige nu ser det altså ud til, at både Olivia Rodrigo og Sofia Wylie er en del af castet.
Foto: PR
Er der nye stjerner med i sæson 2?Disney har afsløret, at vi kan se frem til at møde en masse nye skuespillere i den nye sæson af ’HSMTMTS’. Vi kommer blandt andet til at se dansestjernen Derek Hough, som skal spille Miss Jenns ekskæreste og rival, Zack.Der starter også flere nye elever på East High. Fans af serien kommer til at møde den franske udvekslingselev Andrew, som er spillet af Andrew Barth Feldman, og den charmerende Jack, der er spillet af Asher Angel.Skaberne bag serien har også teaset for, at nogle af de originale ’High School Musical’-stjerner måske kigger forbi East High. Hvem mon det kunne være?
Foto: PR
Er der en trailer til sæson 2? Ja! Disney+ har offentliggjort en trailer, hvor man kan få et smugkig på, hvad der kommer til at ske i de nye episoder. Man kan blandt andet se flere klip af Nini og Ricky, der igen står overfor udfordringer i deres forhold. Mon de kommer igennem det hele uden problemer?Du kan se den officielle trailer til sæson 2 af ’HSMTMTS’ her.
Foto: PR

MestLæste