Film & serier

”The Perfect Date” med Noah Centineo får snart premiere!

Af Selina Sander Jensen 11. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I starten af januar blev det offentliggjort, at Noah Centineo og Camila Mendes spiller overfor hinanden i Netflix-filmen ”The Perfect Date”. Nu er ventetiden snart forbi!

Fans af Camila Mendes og Noah Centineo kan altså godt begynde at planlægge movie night med veninderne. De kan nemlig meget snart ses i filmen ”The Perfect Date” på Netflix.

Disney-stjernen Laura Marano, som også spiller med i filmen, postede nemlig et billede på Instagram forleden, som afslørede premieredatoen for filmen. Den 12. april får ”The Perfect Date” premiere på Netflix – og så kan man altså kun krydse fingre for, at den samme dato gælder i Danmark!

Se billedet her:

Vis dette opslag på Instagram

April 12th. #ThePerfectDate

Et opslag delt af Laura (@lauramarano) den

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Noah Centineo og Camila Mendes på date? Okay så!

Filmen handler om den unge studerende Brooke (Noah), som laver en lidt alternativ dating-app for at få råd til at gå på college. Ved hjælp af app’en udlejer han sig selv som kæreste, men finder hurtigt ud af, at det er svært at skulle skifte personlighed hver aften… Og så finder han måske kærligheden!

Camila Mendes, som vi kender som Veronica Lodge i ”Riverdale”, spiller også med i filmen. Hvad der sker mellem Camila og Noah, er vi ikke helt sikre på, men det ser i hvert fald ud til, at de er på mindst én date sammen.

Se billedet her:

Noah måtte i hvert fald gerne spille vores kæreste for en aften!