Film & serier

Noah Centineo og Camila Mendes på date? Okay så!

Af Anna Løwe 14. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… Men bare rolig – de af jer, der drømmer om en date med Noah en dag, kan vi berolige med, at Noahs date med Camila altså ikke er virkelig. Det er nemlig i den kommende film ”The Perfect Date”.

”The Perfect Date” handler om den flotte studerende Brooke (jep – han spilles af Noah Centineo!), der gerne vil på college, men ikke har råd til det. Han finder på en kreativ idé, der måske kan give ham nok penge til at finansiere studierne!

Nemlig en dating-app med et twist – man kan nemlig booke ham som stand-in kæreste, hvis man har brug for en date til et eller andet. Men Brooke finder hurtigt ud af, at det er ret udfordrende at skifte personlighed hver aften, og ligeså stille finder han ud af, hvem han er og møder måske den rigtige kærlighed på vejen?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og hvad Camila Mendes’ rolle er for Brooke, må vi altså bare vente i spænding med at finde ud af. Filmen ventes at få premiere på Netflix i løbet af foråret.

Imens vi forsøger at dræbe vores utålmodighed, savler vi lidt over de her billeder, der er taget under optagelserne. God fornøjelse:

Vis dette opslag på Instagram

I want a cat

Et opslag delt af Laura (@lauramarano) den

MestLæste