Film & serier

Optagelserne til 2’eren af ”To all the Boys I Loved Before” starter nu!

Af Selina Sander Jensen 21. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Noah Centineo har i et tweet bekræftet, at han var på vej til optagelserne til den nye film. Både Noah og Lana Condor spiller med i filmen, men det er stadig uvist, hvem der har rollen som John Ambrose…

I mandags skrev Noah Centineo ”TATB2 here we come” på Twitter og tjekkede ind i Los Angeles’ internationale lufthavn. Til det svarede Lana Condor, at hun ikke kunne vente med at se ham. Netflix lagde også selv et billede på Instagram af Noah og Lanas beskeder og skrev ”IT IS HAPPENING”. Optagelserne til den nye film er altså startet i den her uge!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billedet her:

Vis dette opslag på Instagram

IT IS HAPPENING @toalltheboysnetflix

Et opslag delt af Netflix US (@netflix) den

Udover karaktererne Peter Kavinsky og Lara Jean, ved vi, at John Ambrose også kommer til at spille en rolle i den nye film. John Ambrose er en af de drenge, som Lara Jean også sendte et kærlighedsbrev til i den første film.

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Da det blev officielt bekræftet at 2’eren, som hedder ”P.S. I still love you” skulle laves, lagde Netflix en video på YouTube med Lana Condor aka. Lara Jean. I videoen videochatter hun med Noah Centineo aka. Peter Kavinsky, men pludselig får hun et hemmeligt opkald, hvor hun siger ”Du bliver den perfekte John Ambrose”.

Instruktøren Susan Johnson har også tidligere sagt, at det ville give mest mening, hvis den nye film starter, hvor TATBILB sluttede. Det betyder, at John Ambrose nok kommer til at spille en ret central rolle!

Se videoen her:

Men hvem er den nye John Ambrose?!

Læs også: Ville du dumpe Peter Kavinsky? Hvis du hedder Lara Jean, er svaret muligvis ja...

Da Noah bekræftede, at han var på vej til optagelserne til den nye film, spurgte en fan på Twitter, hvem der skulle spille John Ambrose. Til det svarede Noah, at han ikke havde nogen idé og afsluttede med en emoji, der græder.

Det er altså stadig en hemmelighed, hvem der skal spille John Ambrose i den nye film. Selv om karakteren John kort dukker op i TATBILB, er det ikke bekræftet, at det er den samme skuespiller (Jordan Burtchett), der har rollen i den nye film. Jordan skrev også selv i december, at han ikke var blevet bekræftet til den nye film.

Det har ledt til vilde fanteorier omkring, hvem der mon er blevet tilbudt rollen. På sociale medier er populære bud blandt andet Cole Sprouse, K.J. Apa og Shawn Mendes.

Okay, det ville altså være riiimelig vildt, hvis det var en af dem! Vi glæder os SÅ meget til at finde ud af, hvem der får rollen som John Ambrose.