divergent
Film & serier

OMG! Vi døde lige over den her ”Divergent”-nyhed

Af Marie Søndergaard 5. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er fan af ”Divergent”-serien, så går du lige nu fra sorg til glæde.

Er du også en af dem, der har grædt lidt over, at det desværre ser ud til, at den sidste film i ”Divergent”-serien ikke kommer i biografen alligevel? Den tredje film i rækken, ”Allegiant”, solgte nemlig ikke ret mange billetter (but why?), så derfor er der tale om, at den fjerde film, ”Ascendant”, i stedet bliver en tv-film – og at de seje skuespillere fra filmene IKKE skal være med. Vrææææl. Men nu har vi alligevel lidt at glæde os over!

Tag testen: Hvem skal du date fra "Divergent"-serien?

Forfatteren Veronica Roth, som står bag ”Divergent”-serien, har længe sagt, at serien var slut for hende, men hun har åbenbart ombestemt sig, for nu udgiver hun en mindre bog, der handler om Tobias/Four i årene efter ”Allegiant”-bogens handling – YAAAAAS! Vi vil virkelig gerne vide, hvad han render rundt og laver.

Læs også: Droppes den fjerde "Divergent"-film?

Bogen, der har fået titlen ”We Can Be Mended”, er gratis, HVIS man bestiller Veronias nye bog ”Carve the Mark”, som udgives til januar. Se forfatterens afsløring af den nye ”Divergent”-bog herunder:

I galleriet herunder kan du læse facts om "Divergent"-serien!

Detvidsteduikkeom”Divergent”-serien

Miles Teller forsøgte at få rollen som Four, men blev afvist. Da producerne så ham i ”The Spectacular Now” et par måneder senere, var de så imponerede, at de tilbød ham flere andre roller. Men det var først, da Shailene Woodley skrev til ham, og bad ham acceptere rollen som Peter, at han takkede ja.

Nordisk Film

Filmene blev optaget under dæknavnet ”Catbird”, så ingen vidste, hvad de havde gang i.

Nordisk Film

Fours far, Marcus Eaton, skulle egentlig dø i ”Insurgent”, men forfatteren kunne ikke bestemme sig for, hvordan det skulle ske…

Nordisk Film

Forfatteren Veronica Roth har afsløret, at det fra start ikke var meningen, at der skulle komme tre bøger.

Nordisk Film

Shailene Woodley havde problemer med at filme sammen med Miles Teller (Peter) i starten på grund af det tætte venskab, de fik efter deres romantiske roller i ”The Spectacular Now”. 

Nordisk Film

Kate Winslet var gravid i femte måned, mens de optog ”Divergent”. Derfor er hun for det meste filmet fra brystet og op, eller med en stak papirer i hænderne henover maven.

Nordisk Film

Tris’ mor, Natalie Prior, er baseret en smule på forfatterens, Veronica Roths, egen mor.

Nordisk Film

Shailene Woodley var den allerførste, der fik en rolle i filmen, og hun sagde ja med det samme. 

Nordisk Film

Det tog lang tid at finde den rigtige til rollen som Four. De syntes nemlig, at alle de gode skuespillere, de prøvede sammen med Shailene, kom til at virke for svage ved siden af sådan en stærk pige. De skulle bruge en, der fremstod hård med en blød side.

Nordisk Film

Ansel Elgort prøvede endda rollen som Four, men folkene bag filmen syntes, han virkede som en ”alt for flink en fyr”, hvilket de har sagt.

Nordisk Film

Veronica Roth har udtalt, at hun fortryder at have dræbt nogle af karaktererne.

Nordisk Film

Næsten alle skuespillerne laver deres egne stunts og kampscener, og de er også blevet trænet i at bruge knive. Shailene er kommet til skade flere gange under optagelserne.

Nordisk Film

Theo James har afsløret at den sværeste scene at filme, var scenen med det romantiske kys mellem ham og Shailene. Han ville nemlig gøre alt for, at det skulle være perfekt. Sødt!

Nordisk Film

Læs mere om

MegetMere