divergent
Kendte

Nooo! Dårligt nyt til alle ”Divergent”-fans

Af Marie Søndergaard 21. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det her helt seriøst? For det kan vi virkelig ikke overskue for alle fans af "Divergent".

Vi føler, der er gået 100 år, siden ”Allegiant” var i biograferne, og vi kan snart ikke vente længere på den fjerde og sidste film i ”Divergent”-serien, der kommer til at hedde ”Ascendant”. Derfor kom den her nyhed som et ret stort chok, for det tyder nemlig på, at der slet ikke kommer en fjerde film i biograferne! WHAT IS GOING ON???

Tag testen: Hvem skal du date fra "Divergent"?

De to første film i serien tjente rigtig godt, men der var desværre ikke ret mange, der så ”Allegiant” i biografen, og derfor er filmselskabet Lionsgate ved at overveje, om man skal droppe biograffilmen og i stedet bare lave den til en tv-film. Det skriver Variety.

Det bliver jo slet ikke det samme, og det værste er nok, at det måske kan betyde, at navne som Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort og Miles Teller bakker ud, fordi de ikke har lyst til at medvirke i en tv-film. Kunne I lige forestille jer, at en anden skuespillerinde skulle spille Tris? Nej, vel?

Læs også: "Divergent"-stjerne redder gravid kvinde

Meningen var, at optagelserne til den sidste film faktisk allerede skulle være gået i gang, så den kan få premiere i biograferne til næste år, men det er altså ikke sket endnu. Der er dog et lille lyspunkt, og det er, at der også er tale om at lave en serie bygget på samme historie, og det gør os en lille smule glade igen. Lionsgate har stadig ikke bekræftet, at de dropper en biografpremiere, så der er stadig en lille chance for, at alt det her ikke kommer til at ske.

Ville det være okay for jer, hvis ”Ascendant” bare blev en tv-film?

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Divergent"-serien!

Detvidsteduikkeom”Divergent”-serien

Miles Teller forsøgte at få rollen som Four, men blev afvist. Da producerne så ham i ”The Spectacular Now” et par måneder senere, var de så imponerede, at de tilbød ham flere andre roller. Men det var først, da Shailene Woodley skrev til ham, og bad ham acceptere rollen som Peter, at han takkede ja.

Nordisk Film

Filmene blev optaget under dæknavnet ”Catbird”, så ingen vidste, hvad de havde gang i.

Nordisk Film

Fours far, Marcus Eaton, skulle egentlig dø i ”Insurgent”, men forfatteren kunne ikke bestemme sig for, hvordan det skulle ske…

Nordisk Film

Forfatteren Veronica Roth har afsløret, at det fra start ikke var meningen, at der skulle komme tre bøger.

Nordisk Film

Shailene Woodley havde problemer med at filme sammen med Miles Teller (Peter) i starten på grund af det tætte venskab, de fik efter deres romantiske roller i ”The Spectacular Now”. 

Nordisk Film

Kate Winslet var gravid i femte måned, mens de optog ”Divergent”. Derfor er hun for det meste filmet fra brystet og op, eller med en stak papirer i hænderne henover maven.

Nordisk Film

Tris’ mor, Natalie Prior, er baseret en smule på forfatterens, Veronica Roths, egen mor.

Nordisk Film

Shailene Woodley var den allerførste, der fik en rolle i filmen, og hun sagde ja med det samme. 

Nordisk Film

Det tog lang tid at finde den rigtige til rollen som Four. De syntes nemlig, at alle de gode skuespillere, de prøvede sammen med Shailene, kom til at virke for svage ved siden af sådan en stærk pige. De skulle bruge en, der fremstod hård med en blød side.

Nordisk Film

Ansel Elgort prøvede endda rollen som Four, men folkene bag filmen syntes, han virkede som en ”alt for flink en fyr”, hvilket de har sagt.

Nordisk Film

Veronica Roth har udtalt, at hun fortryder at have dræbt nogle af karaktererne.

Nordisk Film

Næsten alle skuespillerne laver deres egne stunts og kampscener, og de er også blevet trænet i at bruge knive. Shailene er kommet til skade flere gange under optagelserne.

Nordisk Film

Theo James har afsløret at den sværeste scene at filme, var scenen med det romantiske kys mellem ham og Shailene. Han ville nemlig gøre alt for, at det skulle være perfekt. Sødt!

Nordisk Film

Læs mere om

MegetMere