harry potter
Film & serier

OMG! Her er tegnet på, der kommer en ny ”Harry Potter”-film

Af Marie Søndergaard 15. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har så svært ved at være i os selv lige nu! Tjek selv det her tegn, der da må betyde, at der kommer endnu en ”Harry Potter”-film.

Den 31. juli udkommer bogen ”Harry Potter and the Cursed Child” på engelsk, og vi kan seriøst snart ikke vente mere! Den handler om Harrys søn Albus, og det bliver fantastisk at vende tilbage til det magiske univers, som J.K. Rowling har skabt. Men måske behøver vi ikke nøjes med kun at læse historien eller at se den som det teaterstykke, der i øjeblikket vises i London!

Læs også: Se stjernerne fra "Harry Potter" før og nu

Det er nemlig kommet frem, at filmselskabet Warner Brothers, der har lavet alle ”Harry Potter”-filmene, har købt rettighederne til navnet ”Harry Potter and the Cursed Child” til en film. Det skriver The Verge. Det betyder først og fremmest, at filmselskabet er sikre på, der ikke er andre, der laver filmen, men det må da også betyde, at de har seriøse overvejelser omkring, at historien om Albus skal blive til en film en dag!

Læs også: Det lagde du ikke mærke til i "Harry Potter"

Vi håber og krydser alt det, vi kan!

I galleriet kan du se "Harry Potter"-skuespillere, som faktisk ville have haft en anden rolle!

”HarryPotter”-skuespilleredervillehavehaftenandenrolle

Han endte i rollen som Professor Remus, men egentlig ville han have været skurken i den første film. Han gik nemlig til audition som Professor Quirinus Quirrel.

All Over

Da Matthew Lewis mødte op til ”Harry Potter”-audition, havde han slet ikke sat sig fast på en rolle. Han ville så gerne være med, at han var åben for at spille lige den rolle, de ville have ham til. Sådan blev han til Neville Longbottom.

All Over

Du kender hende som Narcissa Malfoy, moren til Draco, men stod det til hende selv, ville hun have spillet den endnu ondere Bellatrix Lestrange.

All Over

Scarlett Byrne havde en mindre rolle i de sidste tre film som Pansy Parkinson fra Slytherin, men egentlig var hun ude efter rollen som Luna Lovegood.

All Over

Tom, der endte med at spille Draco Malfoy, gik faktisk både til audition til rollen som Ron Weasley og Harry Potter.

All Over

Han fik rollen som Bill Weasley, men egentlig ville han gerne have spillet Cedric Diggory, som gik til Robert Pattinson.

All Over

Vi så ham som Rufus Scrimgeour, men rollen som Lucious Malfoy var den, han selv havde i tankerne.

All Over

MegetMere