Film & serier

OMG! Dropper Miles Teller den sidste ”Divergent”-film?

Af Susie Pedersen 9. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den sidste film i ”Divergent”-serien bliver måske anderledes end de første, og det kom som et chok for Miles Teller.

Det her MÅ bare ikke ske. Nu var vi lige begyndt at vænne os til tanken om, at ”Ascendant” måske bliver en tv-film modsat de første tre ”Divergent”-film, der alle har været i biografen. Men som vi frygtede, kan den triste ”Divergent”-nyhed få nogle ret ærgerlige konsekvenser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Noo! Dårligt nyt til alle "Divergent"-fans

Nyheden kom nemlig ikke kun bag på fans – også skuespillerne fik et chok. Miles Teller har i et interview fortalt om sine tanker omkring ændringen, og han afslører, at nyheden faktisk har påvirket hans lyst til at være med i den sidste film.

- Vi blev alle sammen overraskede over det. Som det ser ud nu, er omstændighederne helt anderledes (end da han skrev under på de fire film, red.). Nu må vi se. Jeg har helt ærligt ikke snakket med nogen om det endnu, siger Miles og fortsætter:

- Tingene ændrer sig jo, når man piller ved de originale intentioner. Da vi skrev under, var meningen, at den også skulle i biografen, og vi havde alle håbet at kunne slutte serien på den måde.

Læs også: "Divergent"-stjerne redder gravid kvinde

Vi ved altså ikke endnu, om Miles og de andre skuespillere kan finde på at sige nej tak til den fjerde film. Vi krydser dog fingre for, de holder så meget af serien (som os andre), at de selv vil afslutte i ”Ascendant”.

Pleeease!

Vi har samlet en masse facts om "Divergent" i galleriet herunder.

Detvidsteduikkeom”Divergent”-serien

Miles Teller forsøgte at få rollen som Four, men blev afvist. Da producerne så ham i ”The Spectacular Now” et par måneder senere, var de så imponerede, at de tilbød ham flere andre roller. Men det var først, da Shailene Woodley skrev til ham, og bad ham acceptere rollen som Peter, at han takkede ja.
Nordisk Film
Filmene blev optaget under dæknavnet ”Catbird”, så ingen vidste, hvad de havde gang i.
Nordisk Film
Fours far, Marcus Eaton, skulle egentlig dø i ”Insurgent”, men forfatteren kunne ikke bestemme sig for, hvordan det skulle ske…
Nordisk Film
Forfatteren Veronica Roth har afsløret, at det fra start ikke var meningen, at der skulle komme tre bøger.
Nordisk Film
Shailene Woodley havde problemer med at filme sammen med Miles Teller (Peter) i starten på grund af det tætte venskab, de fik efter deres romantiske roller i ”The Spectacular Now”.
Nordisk Film
Kate Winslet var gravid i femte måned, mens de optog ”Divergent”. Derfor er hun for det meste filmet fra brystet og op, eller med en stak papirer i hænderne henover maven.
Nordisk Film
Tris’ mor, Natalie Prior, er baseret en smule på forfatterens, Veronica Roths, egen mor.
Nordisk Film
Shailene Woodley var den allerførste, der fik en rolle i filmen, og hun sagde ja med det samme.
Nordisk Film
Det tog lang tid at finde den rigtige til rollen som Four. De syntes nemlig, at alle de gode skuespillere, de prøvede sammen med Shailene, kom til at virke for svage ved siden af sådan en stærk pige. De skulle bruge en, der fremstod hård med en blød side.
Nordisk Film
Ansel Elgort prøvede endda rollen som Four, men folkene bag filmen syntes, han virkede som en ”alt for flink en fyr”, hvilket de har sagt.
Nordisk Film
Veronica Roth har udtalt, at hun fortryder at have dræbt nogle af karaktererne.
Nordisk Film
Næsten alle skuespillerne laver deres egne stunts og kampscener, og de er også blevet trænet i at bruge knive. Shailene er kommet til skade flere gange under optagelserne.
Nordisk Film
Theo James har afsløret at den sværeste scene at filme, var scenen med det romantiske kys mellem ham og Shailene. Han ville nemlig gøre alt for, at det skulle være perfekt. Sødt!
Nordisk Film

Læs mere om