Film & serier

Ny film med Harry Styles på vej: Se de nyeste billeder, fans går amok over

Sofie Valentin 10. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den populære sanger er aktuel med hele to film i år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Styles-fans er rigtig blevet forkælet her på det seneste.

I slutningen af april var han hovednavn på den amerikanske festival Coachella, kort tid efter landede den sexede trailer til filmen ‘Don’t Worry Darling’, hvor Harry Styles har en af hovedrollerne og skal spille over for "Little Women"-skuespillerinden Florence Pugh, og den 20. maj kom så kronen på værket, da sangerens længe ventede album ‘Harry’s House’ udkom.

Efterfølgende har der været alt fra magasinforsider, koncerter og interviews – James Corden og "Daylight"-musikvideoen, forsiden på House & Garden og One Night Only-koncerterne for bare at nævne et par stykker – for at promovere det nye album, hvilket ikke har gjort den efterhånden enorme hype omkring ‘As It Was’-sangeren mindre.

Og nu er der endnu engang nyt fra et projekt, der har Harry Styles i front, for de første billeder fra filmen ‘My Policeman’, hvor sangeren spiller over for "The Crown"-skuespillerinden Emma Corrin, er netop blevet frigivet.

Harry Styles og Emma Corrin i 'My Policeman' som Tom og Marion.
Harry Styles og Emma Corrin i 'My Policeman' som Tom og Marion.
Foto: Amazon Prime
David Dawson, Emma Corrin og Harry Styles som Patrick, Marion og Tom.
David Dawson, Emma Corrin og Harry Styles som Patrick, Marion og Tom.
Foto: Amazon Prime

Filmen er baseret på Bethan Roberts' roman fra 2012 af samme navn og følger politibetjenten Tom, der er gift med læreren Marion, men på samme tid har en hemmelig affære med museumsdirektøren Patrick.

‘My Policeman’ følger både Tom, Marion og Patrik i England i 50’erne og i 90’erne, hvor kærlighedstrekanten stadig påvirker de tre.

‘My Policeman’ får biografpremiere 21. oktober 2022 og kan ses på Amazon Prime Video fra 4. november 2022.

Læs mere om

MestLæste