Never Have I Ever - Sæson 3 udkommer snart
Film & serier

’Never Have I Ever’: Vild nyhed bekræftet

Af Julie Sofie Hauritz 23. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Det er blevet bekræftet: ’Never Have I Ever’ får en sæson 3 – og efter den afslutning, som vi fik i sæson 2, glæder vi os sådan til at se, hvad der kommer til at ske med Sherman Oaks-gruppen! Vi har samlet alt, hvad vi (indtil videre) ved om den nye sæson af ’Never Have I Ever’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ikke længe siden, at sæson 2 af ’Never Have I Ever’ havde premiere på Netflix – men nu kan vi allerede se frem til en sæson 3 af serien. Det har Netflix netop bekræftet.

Efter at have set, hvordan der blev skabt en masse trekantsdrama mellem Devi, Ben og Paxton (aka. Bevaxton) i sæson 2, glæder vi os til at se, hvad sæson 3 har at byde på. På grund af Bens reaktion på Devi og Paxtons dans til vinterfesten i det allersidste afsnit i sæson 2 ser det nemlig ud til, at vi endnu ikke er færdig med Bevaxton. Uuh, vi glæder os allerede!

Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om den nye sæson af ’Never Have I Ever’ her.

Hvornår har sæson 3 premiere?
Eftersom Netflix kun lige har bekræftet, at vi kommer til at se meget mere til vores yndlings Sherman Oaks-gruppe, kender vi endnu ikke til en premieredato.

Men hvis vi sammenligner med timingen mellem de to første sæsoner, kan vi muligvis forvente at se serien på Netflix i foråret eller sommeren 2022. Vi tæller allerede ned!

Hvad kommer sæson 3 til at handle om?
(SPOILER ALERT! Læs ikke videre, hvis du ikke vil spoiles for sæson 2).
Baseret på hvor vi slap i sæson 2 ser det ud til, at Bevaxton-dramet endnu ikke er slut. Selvom Ben nu dater Aneesa, og Devi og Paxton officielt er blevet kærester, så det i det sidste afsnit af sæson 2 nemlig ud til, at Ben stadig godt kan lide Devi.

Herudover forsøger Devi også stadig at finde ud af, hvem hun er, og hvordan hun skal håndtere tabet af sin afdøde far. Der er meget mere at udforske med Sherman Oaks-gruppen, så mulighederne for sæson 3 er uendelige.

Kan vi forvente at se alle skuespillerne igen i sæson 3?
Seriens nuværende cast kommer helt sikkert tilbage i den nye sæson. Herudover vil den nye skuespiller Megan Suri (som spiller ’Aneesa’) sandsynligvis også være med i sæson 3, siden Aneesa endte med at blive på Sherman Oaks. Men hvem ved?

Der vil komme mange flere cast-detaljer på et senere tidspunkt, og vi lover, at vi nok skal være de første til at fortælle jer om dem!

Ny sæson af Never Have I Ever

MestLæste