’Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown har de sidste par år væltet Hollywood med storm, og nu går rygtet om hendes helt egen spinoff-serie. Læs alt om rygtet her.
Film og serier

Millie Bobby Brown får måske sin egen 'Stranger Things' spin-off

Adele Bennett-Larsen 1. oktober 2021
Foto: Mega
’Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown har på få år væltet Hollywood med storm, og nu går rygtet om hendes helt egen serie eller film som Eleven. Læs alt om rygtet her.

Har du set Netflix-serien ’Stranger Things’, så glæder du dig sikkert allerede til sæson 4, som har præmiere i 2022.

Men sæson 4 er måske ikke det eneste, vi får at se til ’Stranger Things’-universet. Millie Bobby Brown og hendes karakter Eleven får nemlig muligvis sin helt egen spin-off.

Hvad er en spin-off?
En spin-off er en film eller serie, der bruger et allerede eksisterende univers eller karakterer fra en anden film eller serie. Et eksempel på en spin-off-serie er serien ’Joey’, som handler om karakteren Joey fra ’Venner’.

Meget mere 'Stranger Things'
Hvis rygtet taler sandt om en spin-off, kan vi altså sandsynligvis forvente, at ’Stranger Things’-karakteren Eleven bliver hovedkarakteren i serien. Og hvis rygtet viser sig ikke at være sandt, så kan vi glæde dig med, at producer og manuskriptforfatter bag ’Stranger Things’, Ross Duffer, har fortalt til The Hollywood Reporter, at sæson fire ikke bliver slutningen på ’Stranger Things’.

Vi håber, at vi snart får mere information om det spændende rygte - og når vi gør, så er I selvfølgelig de første, der får det at vide. Men inden da kan du trykke her og tage testen, og se hvilken karakter fra 'Stranger Things', du minder mest om. God fornøjelse! 

Læs mere om

MegetMere