Film & serier

Mean Girls-castet samlet igen – og de afslører vild nyhed

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 6. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hele Mean Girls-castet var d. 3. oktober samlet, for første gang siden filmens premiere i 2004, til en online reunion, hvor de afslørede den vildeste Mean Girls-nyhed.

Mean Girls-fans har skulle vente hele 16 år på en reunion af castet, og d. 3. oktober blev drømmen om en reunion endelig til virkelighed takket være journalisten Katie Couric - og datoen kunne ikke være mere oplagt.

Den 3. oktober er nemlig kendt som den officielle Mean Girls-dag verden over grundet den ikoniske replik: ”On October 3rd, he asked me what day it was."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den ikoniske chick-flick fra 2004, der er spækket med sjove replikker som: "On Wednesdays, we wear pink" og"Stop trying to make 'fetch' happen" er en af 00´ernes største og mest ikoniske filmklassikere.

I et live-opkald med journalisten Katie Couric kunne vi endelige gense vores yndlingsskuespillere fra filmen, herunder Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Tina Fey, Ana Gasteyer, Daniel Franzese, Jonathan Bennett, Rajiv Surendra, Lizzy Caplan og Tim Meadows, der alle deltog i en digital reunion, hvor de opfordrede fans til at stemme ved det amerikanske valg.

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om Mean Girls

I opkaldet delte det originale Mean Girls-cast deres yndlingsøjeblikke og de sjoveste replikker fra filmklassikeren.

Amanda Seyfried, der spillede Karen Smith, forklarede i opkaldet, at hun var meget begejstret for at skulle spille rollen som den dumme blondine, da det var præcis sådan, hun selv undgik drama i gymnasiet.

Lindsay Lohan forklarede også, hvordan hun i starten havde håbet på at få tildelt rollen som den onde Regina George, da hun var træt af at spille rollerne som de søde, lidt nørdede piger. Hun endte dog med at elske rollen som Cady Heron, da den mindede mere om hende selv.

Læs også: Se slettet ”Mean Girls”-scene

Tina Fey, der har skrevet manuskriptet til filmen, afslørede, at vi kan forvente at se meget mere til Mean Girls og ’The Plastics’. Hun har nemlig løftet sløret for, at de er gået i gang med at omdanne Mean Girls-musicalen fra 2017 til en spillefilm, og fans kan rent faktisk være med til at bestemme, hvilke skuespillere de ønsker i rollerne - det er da bare fetch.

Se hele Mean Girls-castets reunion i instagram-postet her.