’The Kissing Booth’ vender tilbage: Denne dato kan du se den sidste film med Elle og Noah
Film & serier

’The Kissing Booth’ vender tilbage: På denne dato udkommer den sidste film om Elle og Noah

Af Josephine Sjelhøj 28. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu vender Elle og Noah endelig tilbage i den sidste ’The Kissing Booth’-film, som inden længe kan ses på Netflix. Læs med her og find ud af, hvornår den populære film får premiere.

Hvis du går og savner Elle, Noah og alle de andre fra ’The Kissing Booth’-filmene, kan du godt begynde at glæde dig til denne sommer.

Netflix har nemlig afsløret premieredatoen på den længeventede film.

I en ny trailer for alle Netflix’ sommerfilm kan man se et kort klip fra ’The Kissing Booth 3’, som er det sidste kapitel i historien om Elle og Noah.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen kan man se de to bedste venner Elle og Lee hoppe i havet fra en høj klippe. Efter det korte klip kan man se Joey King og Joel Courtney, som er skuespillerne bag de elskede karakterer, reagere på teaseren.

LÆS OGSÅ: Test: Hvem fra "The Kissing Booth" er du?

I den nye teaser siger Joey, at scenen ser ”vildt sej ud”, hvorefter Joel svarer, at han blev så begejstret for filmen, at han ”spiste (ate) 11 churros”.

Og præcis den sætning er et stort hint til filmens premieredato. På engelsk lyder ordet ’ate’ nemlig som tallet ’8’. Joey lægger også stort tryk på tallene 8 og 11, når hun bagefter gentager dem for seerne.

Det betyder altså, at vi får et gensyn med alle vores yndlingskarakterer d. 11. august, når ’The Kissing Booth 3’ får premiere på Netflix. Det bekræfter de i et Insta-post, som allerede har fået tusindvis af kommentarer fra fans, der glæder sig til den nye film.

Elle har et svært valg

Da vi alle sammen så ’The Kissing Booth 2’ sidste sommer, ventede vi på et svar på, hvordan Elles fremtid ser ud. Men som mange måske kan huske, fik vi desværre aldrig svaret.

’The Kissing Booth 3’ kommer derfor til at handle om Elles store beslutning om, hvilket universitet hun skal gå på – Harvard eller Berkeley? Det betyder, at Elle endnu en gang skal tage det svære valg mellem sin store kærlighed og sin BFF. Mon hun vælger Noah eller Lee? Eller måske endda sig selv?

LÆS OGSÅ: 5 TikTok-hacks DU skal kende!

Vince Marcello, som er filmens instruktør, har tidligere fortalt, at ’Kissing Booth 3’ ikke kun er en afslutning på Elles historie. Vi får også at se, hvad der kommer til at ske med Noah og Lee i fremtiden.

- Selvom deres historier overlapper, så er alle 3 karakterer på deres egen rejse i livet. De har alle udfordringer, som de skal overkomme, inden de lukker ungdoms-kapitlet og starter deres voksenliv, afslører instruktøren.

Spot teaseren for premieredatoen i Netflix-traileren her.

MestLæste