Film & serier

Hvem skal være One Direction i en film?

Af Thomas Flindt 27. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction er blevet spurgt om, hvilken skuespiller de helst vil have til at spille dem selv i en film. Se deres svar her!

I går var Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik og Liam Payne til den amerikanske premiere på "This Is Us" i New York, og her blev de stillet et sjovt spørgsmål: Hvem vil I helst have til at spille jer selv, hvis der blev lavet en film om jer?

Læs også: Lady Gaga forsvarer One Direction

De fem superskønne fyre fra One Direction kom med fem ret sjove bud, og specielt Zayn Maliks er virkelig underligt - på den sjove måde, hihi. Se, hvem One Direction-drengene vil have til at spille sig selv i en film i galleriet herunder.

Se billederne: One Direction til London-premieren på "This Is Us"

"This Is Us"-premieren i New York var også højdepunktet efter et par vilde dage i storbyen, men det startede med en optræden i NBC News' "Today", hvor directioners havde ligget i kø i flere dage for at se deres yndlingsdrenge - ret vildt. I galleriet herunder kan I også se billeder fra premieren og One Directions optræden i "Today".

Tjek også galleriet: MTV Video Music Awards 2013

Hvilken skuespiller skulle spille jer, hvis der blevet lavet en film om jeres liv?
 

Hvemskalspille1Difilm?

Liam Payne så helst, at Robert Downey Jr spillede ham i en film. Vi kan godt se sammenhængen, Liam, du er også en Ironman :)
Vi synes nu ikke, at Niall Horan er en skurk, så vi håber, at Tom Felton også kan spille sød, hvis han får rollen som den søde irer fra One Direction - det er i hvert fald Nialls ønske.
Harry Styles er helt vild med Johnny Depp, så hans valg var ikke den store overraskelse. De er ret cool begge to :)
Louis Tomlinsons valg faldt på Leonardo Di Caprio. Har Louis og Eleanor lavet en Titanic-scene på en båd? Det kunne være ret sødt i hvert fald.
Zayn Malik, vi kan kun forstå dit valg, hvis det er fordi, du synes, at Vin Diesel er badass, for I ligner jo slet ikke hinanden?
Emma Kenney, som spiller Ginny Weasley i Harry Potter-filmene, var med til premieren.
Kendisbloggeren Perez Hilton var også inviteret på den "sorte løber".

MegetMere