Film & serier

Hold den perfekte filmaften

Af Luise Gregersen 21. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du holde en hyggelig filmaften for alle dine veninder eller måske dit crush? Med vores tips bliver aftenen helt perfekt!

Trænger du til lidt tøsehygge med dine veninder? Eller mangler du bare en undskyldning for at flette fingre med ham den søde i mørket? Uanset hvad så har vi guiden, der gør aftenen helt perfekt!

Læs også: 10 gyserfilm du skal se

Film
Duh! Du skal selvfølgelig have en stor bunke film til din filmaften. Hvis du ikke allerede har de film, I skal se, kan du låne dvd'er gratis på dit lokale bibliotek. Du kan også lave en liste på Netflix med de film, I skal se. Brug lidt tid på at overveje, hvilke genrer der passer til din filmaften. Skal du hygge med dine veninder? Så skal I se sjove og søde tøsefilm med masser af cute fyre. Skal der drenge med til din filmaften, skal du nok sørge for, at filmene ikke er alt for pussenussede. Hvis dit crush er med, kan det være, at din filmaften skal have gysertema? Så har du en god undskyldning for at sidde ekstratæt på ham under de uhyggelige scener.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sted
Det dur altså ikke at sidde på hårde spisebordsstole, når I skal filmhygge! Find ekstramadrasser, tæpper, puder, dyner og andre bløde ting frem, og lav en rigtig hygge-ø foran skærmen. Det er altså ultimativ hygge, når I rigtigt kan ligge og flyde foran fjerneren.

Læs også: 10 film der gør dig glad

Snacks
De rigtige snacks er næsten lige så vigtige som filmene. Der skal være rigeligt med salte og søde snacks til hele aftenen, så lav hellere for mange end for få. Du kan også lave en snack-buffet, så alle dine gæster får hver deres lille skål, som de kan blande snacks i. Så slipper I for at sende skålene frem og tilbage under filmen. Prøv for eksempel de her nice opskrifter på snacks, der er perfekte til film:
3 lækre popcorn-opskrifter
Fine popcakes
Lækkert tv-guf

Sjov
Hvis I bliver trætte af at se film, er det en rigtig god idé at have et par idéer til sjove lege og spil oppe i ærmet. Hvis det bare er dig og dine veninder, kan I for eksempel lege "Gift, kys eller slå op". Det går ud på, at en af jer finder på tre fyre (det kan både være stjerner eller nogen, I kender i virkeligheden), som I så skal inddele i de tre kategorier, alt efter hvad I synes om dem. Hvis der er nogle søde drenge med til din filmaften, kan I lege "S, P eller K" eller "Flaskehalsen peger på".

I galleriet kan du se nogle af stjernernes favorit-film!

Sestjernernesfavorit-film