christopher lægger stemme til "Trolls"
Film & serier

Hør Christopher lægge stemme til animationsfilm

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 30. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Christopher kan ikke kun synge. Nu lægger han også stemme til hovedpersonen i den danske udgave af ”Trolls”.

Det er ikke længe siden, at Christopher afslørede, at han lægger stemme til den danske udgave af Dreamworks nyeste animationsfilm ”Trolls”. Udover Christopher kan man også høre søde Stine Bramsens stemme i filmen. Hun lægger nemlig stemme til den kvindelige hovedperson, Poppy.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Christophers reaktion på hår-nederlag

Filmen får premiere til oktober, og vi glæder os allerede megameget til at se den.

Læs også: Christopher: Sådan dufter drømmepigen

Se traileren her, og bedøm, hvor godt Christopher klarer det som trold:

I galleriet kan du se ti film, der gør dig glad:

10filmdergørdigglad

”Yes Man”: Fordi Jim Carrey er voldgrineren, og så er det meganice at tænke på, hvad der ville ske, hvis man sagde ja til alt i en hel dag …
”Madagascar”: Fordi det måske er den sjoveste tegnefilm, der nogensinde er lavet? Man kan ikke andet end at holde af Alex, Marty, Melman, Gloria, pingvinerne, aberne og ikke mindst kong Julien: ”For jeg kan danse, danse!”.
”Hangover (Tømmermænd i Vegas)”: Fordi alt bare går galt på den sejeste og sjoveste måde! Hvem hiver sin egen tand ud, stjæler en tiger og låser sin egen ven op på et tag? Det gør de her drenge …
”Bridesmaids (Brudepiger)”: Fordi hovedpersonen Kristen Wiig er megasjov, handlingen er sød, og så er der bare så mange kiksede og skøre episoder, som giver latterkramper. Måske den sjoveste pigefilm nogensinde?
”Bring it On”: Fordi den indeholder alt det, en god tøsefilm skal: Dans, veninder, kærlighed, drama og sjov! Og så var Kirsten Dunst ret fantastisk, da hun var yngre.
”Forgetting Sarah Marshall”: Fordi den sønderknuste Jason Segel er den sødeste og mest kiksede fyr, vi længe har set. Forestil jer, at alle drenge opfører sig som ham, når de bliver droppet – det er jo megasødt og sjovt!
”Ice Age”: Fordi man ikke kan andet end at grine af skøre Sid. Det bøvede dovendyr er SÅ sjov, og så er historien vildt sød. De andre tre ”Ice Age”-film holder også max, men den første er bare en klassiker, vi ikke kan få nok af.
”High School Musical”: Fordi Zac Efron er megalækker, og der er masser af god musik! Vi drømmer helt om at gå på High School, når vi ser filmen …
”Borat”: Fordi Borat er … Hvad skal vi sige? OMG! Aldrig har vi grinet så meget, og aldrig har vi haft så meget lyst til at tage til Kasakhstan. Tænk nu, hvis alle var som Borat? ”What’s up with it vanilla-face!”.
”Klovn”: Fordi Casper Christensen og Frank Hvam er Danmarks sjoveste, skøreste og mest kiksede venner. De kommer i så overdrevne problemer, at vi stadig krummer tæer i flere timer efter filmen. Plzzz lav en toer!

Læs mere om

MestLæste