Kendte

Christophers reaktion på hår-nederlag

Af Stine Kærsgaard og Louise Haack 14. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ifølge en afstemning på viunge.dk er I læsere lidt vildere med Zac Efrons hår end Christophers lyse lokker. Og hvordan har vores danske popstjerne det så med det? Se hans reaktion på nederlaget her.

I weekenden mødte vi Christopher i Tivoli i forbindelse med, at han skulle optræde til ”Voice ’15”, og her fik vi os en lille snak … om hår og om at tabe til Zac Efron.

Vi blev nemlig nødt til at fortælle Christopher, at vi på vinunge.dk har kørt en afstemning, som lød sådan her: Hvilken stjerne har det lækreste hår?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I Vi Unge-læsere stemte så, og resultatet blev, at Zac Efron løb med førstepladsen med 39 procent mod Christophers 28 procent. Christopher måtte derfor se sig slået af den mørkhårede Disney-babe. Av av av! Han slog dog Harry Styles, der fik 26 procent af stemmerne.

Læs også: 20 lækre billeder af Christopher

Vi havde frygtet, at Christopher ville tage det lidt tungt. Men heldigvis har han altid et godt svar til alting, og så var det da også et lille plaster på såret, at han alligevel havde slået Harry Styles i afstemningen om det lækreste hår.

Se Christophers søde reaktion + hans lille hår-tip i videoen her.

Læs også: Medina kender Christophers nye kæreste

Og i øvrigt STORT tillykke til Christopher, der på aftenen vandt ”The Voice-prisen” – for anden gang! Velfortjent!

Se flere billeder af Christopher her:

Christophernydersommeren

Læs mere om

MestLæste