Film & serier

Hero Fiennes Tiffin afslører: “Det er ikke slut med ‘After’”

Af Josephine Sjelhøj 5. september 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Cap/Capital Pictures/Ritzau Scanpix
Kalder alle "After"-fans! Hessas historie er ikke færdig endnu …

Fans verden over troede, at kærlighedshistorien mellem Tessa og Hardin ville få sin afslutning i "After Ever Happy", men nu afslører Hero Fiennes Tiffin, at det ikke er forbi endnu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du er en af dem, der allerede har set den seneste "After"-film, undrede du dig måske, da rulleteksterne startede. Hessas historie fik nemlig ikke den afslutning, som fans blev lovet, og det er der en rigtig god grund til.

Der kommer nemlig endnu en film i det populære univers. Filmen er allerede indspillet og den får titlen "After Everything".

Det afslører Hero Fiennes Tiffin i en ny video, hvor han fortæller, at han desværre ikke kan afsløre for mange detaljer endnu.

Se videoen her:

Både Fiennes Tiffin og hans medskuespiller Josephine Langford vender tilbage i rollerne som Hardin og Tessa. Da der kun er fire bøger i serien, der er skrevet af Anna Todd, er det dog spændende at se, hvad den næste film kommer til at handle om.

"After Everything" har ikke fået en officiel premieredato endnu, men rygterne siger, at vi kan forvente den i løbet af 2023.

Læs mere om

MestLæste