Cruel Summer er Amazon primes nye ungdomsserie, som giver intriger, drama og kærlighed for alle pengene
Serieanbefaling

Her er serien, der har taget verden med storm

Adele Bennett-Larsen 9. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Amazon
Leder du efter en ny serie at binge? Måske en dramatisk kærlighedsserie? Så læs med her.

Hvad sker der, når byens populære pige, Kate, forsvinder, og byens upopulære pige, Jeanette, overtager Kates liv? Drama, kærlighed og intriger, er hvad der sker! Læs med her og bliv klogere på serien ’Cruel Summer’.

Drømmen om at være smuk og populær
I ungdomsserien ’Cruel Summer’ møder vi den upopulære pige, Jeanette Turner, som drømmer om at være lige så populær og smuk som byens populære pige, Kate Wallis. Jeanettes drøm går i opfyldelse, da Kate på mystisk vis forsvinder, og Jeanette "overtager" Kates to bedste veninder, Renee og Tanille, og Kates lækre kæreste, Jamie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Serien foregår i år 1995, hvor vi følger Jeanette, som bor i Texas med hendes mor, far og storebror. For at forstå, hvad der sker i 1995, bliver vi i hvert afsnit introduceret til ting, der er sket på samme dato i årene 1993, 1994 og 1995. Jeanettes liv ændrer sig nemlig drastisk på de tre år, hvor hun går fra at være en sød, upopulær, uskyldig og pligtopfyldende pige med to mega gode venner, Vince og Mallory, til at være byens mest populære pige, seksuel aktiv og veninder med de to populære piger, Tenille og Renee.

Da alt lykkedes, ramler det hele
Men lige som Jeanette lever sit drømmeliv, ramler det hele for hende. Kate, hvis liv hun har overtaget, dukker nemlig op efter en traumatisk oplevelse, og har med sig en hemmelighed, som får hele byen til at vende sig mod Jeanette og hendes familie!

Vi vil ikke spoile for meget, men vi kan love, at du får spænding, kærlighed, venskab og intriger for alle pengene. Og gennem hele seriens 10 afsnit, sidder man med det store spørgsmål: Er det Kate, eller er det Jeanette, som lyver?!

Seriens hovedkaraktere
Jeanette spilles af den 19-årige skuespillerinde, Chiara Aurelia, som vi - efter at have set hendes talent i serien - håber på, at se meget mere til i fremtiden.

Kate spilles af den 24-årige skuespillerinde, Olivia Holt, som også viser hendes kæmpe talent i serien. Olivia er bl.a. kendt for sin rolle, Kim Crawford, i Disney-serien 'Kickin' It'.

Seriens tredje hovedperson, Jamie, spilles af den 23-årige skuespiller, Froy Gutierrez, som ligesom de to andre hovedkarakterer, spiller mega godt. Froy Gutierrez er bl.a. kendt for sin rolle, Charlie, i Nickelodeon-serien 'Bella and the Bulldogs'.

'13 Reasons Why'-vibe
Kunne du lide den populære Netflix-serie '13 Reasons Why', så kan du sikkert også lide ’Cruel Summer’. 'Cruel Summer' har nemlig den samme mystiske vibe som ’13 Reasons Why’, som gør den total binge-worthy!

Sæson 1 af ’Cruel Summer’ kan streames lige nu på Amazon Prime. God binging!

Se traileren til 'Cruel Summer' lige her:

Læs mere om

MestLæste