Film & serier

Her er premieredatoen og det første smugkig på "The Kardashians" sæson 2

Nikita Hoffmann Andersen 12. juli 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nnon/Backgrid/Ritzau Scanpix
Sæt kryds i kalenderen. Premieredatoen og det første smugkig på sæson 2 af "The Kardashians" er nemlig blevet frigivet.

I april fik første sæson af "The Kardashians" premiere hos Hulu.

Det var nok ikke ligefrem første gang, du stiftede bekendtskab med den berømte familie, der blandt andre består af momager Kris Jenner og hendes børn Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall og Kylie. Inden Hulu scorede rettighederne til "The Kardashians", havde de nemlig allerede lavet hele 20 sæsoner af realityshowet "Keeping up with the Kardashians" hos E!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er dog stadig masser af kød på "The Kardashians", og i sæson et fulgte vi både med, mens Kim blev forelsket i Pete Davidson, Kourtney blev forlovet med Travis Barker, og Khloé (igen) blev udsat fra utroskab fra datteren Trues far, Tristan Thompson.

Med andre ord: genialt tv.

Det er kun en måned siden, sæsonfinalen løb over skærmen, men nu er både premieredatoen og det første smugkig på "The Kardashians" sæson 2 blevet frigivet.

I sæson to ser det ud til, vi kan glæde os til at dykke ned i Kim og Petes forhold (... og måske komme med dem i bad), Kylies anden graviditet, Kourtneys brudekjole-fittings, Kris' helbredsudfordringer, at nogen sagsøger familien for 100 millioner dollars - og meget, meget mere.

Se teaseren her:

"The Kardashians" sæson 2 får premiere den 22. september 2022. Aka vi kan ikke hænge ud den dag.

Læs mere om

MestLæste