Film & serier

Her er den nye YouTube-ungdomsserie, du bare må se

Af Line Lei Mohrsen Jensen 28. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du en ny serie, som du kan binge-watche? Så skal du helt sikkert overveje at starte på ungdomsserien ”UNIK”, der følger seks venner og berører emner som kærlighed, venskab og seksualitet.

Er du også kæmpe fan af de serier, hvor karakterernes hverdag på mange måder kan minde om din?

Bare rolig, så er der gode nyheder!

Det er nemlig ikke længe siden, at den helt nye ungdomsserie ”UNIK” for første gang rullede over skærmen på YouTube, og hvis du endnu ikke har set de første afsnit af serien, så kan det helt sikkert anbefales.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I YouTube-serien ”UNIK” følger man seks gode venner, nemlig Isabell, Mikkel, Alma, Mikbro, Victoria og Sebastian, som alle sammen går på den samme skole. I serien følger vi vennegruppen - både deres op- og nedture.

I serien får man blandt andet indblik i de tre veninders, Alma, Isabell og Victoria, daglige snakke, dilemmaer og problemer, og der kommer barske sandheder og alvor på bordet.

... Og det er helt sikkert emner, som du kan genkende.

Trekløverens mange snakke består nemlig af, hvad der rører sig i dagligdagen, og handler om alt fra tøjkriser og sociale medier til seksualitet og andre typiske venindeproblemer.

Kunne du for eksempel finde på at droppe en aftale med dine bedste veninder til fordel for en sød fyr? Eller ville du fortælle dine veninder, at du er til piger?

Læs også: Se første afsnit af ny ungdomsserie med bl.a Thor Farlov og Stephania Potalivo, som DU kan blive en del af

Dette er blot to ud af de mange emner, som pigerne tager op i deres samtaler i serien.

Hvis du synes, at serien lyder spændende, kan du finde det første afsnit af "UNIK" på deres YouTube-kanal lige HER.

Psst! Du kan også følge seriens instagramprofil @kiddo.tv, hvor der blandt andet findes Q&A’s med skuespillerne, og du kan teste din viden om ”UNIK”.
Du kan desuden se traileren til serien herunder.