Film & serier

Se første afsnit af ny ungdomsserie med bl.a Thor Farlov og Stephania Potalivo, som DU kan blive en del af

Af Amalie Takahashi Christiansen 21. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I den nye ungdomsserie ”Centrum” kan du blandt andet se Citybois-sangeren Thor Farlov, Stephania Potalivo og en lang række andre kendte danskere, der alle medvirker i den nye serie. Se første afsnit her - og find ud af, hvordan DU sammen med de danske kendte kan blive en del af det blomstrende projekt!

Fra tirsdag den 21. april 2020 kl. 12.00 har du noget at se frem til hver tirsdag og torsdag. Her udgiver den prisvindende instruktør og fotograf Jonas Risvig nemlig første afsnit af sin gratis webserie ”Centrum”, der udkommer på YouTube.

Jonas Risvig står blandt andet bag Christophers musikvideo "Free Fall", Scarlet Pleasures musikvideo "Wanna Know", et par sæsoner af komikershowet "Dybvaaaaad", og så vandt han i 2016 en Zulu Award for den mest originale tv-serie, "Da Danmark Blev Suspekt".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dette er kun et par af Jonas' bedrifter - og med et så vidtspændende CV er det ikke en overraskelse, at konceptet bag den nye ungdomsserie "Centrum" er helt genialt. Og det bedste er, at DU kan være en del af det!

Læs videre og find ud af, hvordan du sammen med danske kendte kan blive en del af det blomstrende projekt!

Den nye ungdomsserie ”Centrum” er skrevet af danske unge under corona-krisen, og i rollebesætningen finder du blandt andet skuespiller Alex Høgh Andersen, komiker Mick Øgendahl, skuespiller Andreas Jessen, Citybois-sanger Thor Farlov, forfatter Thomas Korsgaard og skuespillerinderne Stephania Potalivo, Marie Boda, Roberta Reichhardt og mange flere!

"Centrum" kan meget muligt gå hen og blive den mest aktuelle og nøjagtige spejling af livet som ung – for hvad gør man, når ens sidste skoledag er aflyst, og ens bedste veninde virkelig har brug for trøst, og fyren, du godt kan lide, pludselig ikke må kysse dig af hensyn til smitten? Dette er alt sammen emner, som serien vil tage fat på.

Hver tirsdag og torsdag vil der blive udgivet et nyt afsnit, men serien er langt fra færdig – og det er her, du kommer ind i billedet!

Med udgivelsen af den nye serie følger nemlig en opfordring til unge i alderen 13 til 18 år om at hjælpe med at skrive afsnittene fra uge til uge. Det hele foregår virtuelt i tråd med regeringens regler for socialt samvær, som de fleste ting gør for tiden. Så har du en forfatter gemt i dig? Eller har du mod på at kaste dig ud i et spændende sideprojekt? Så kan du kontakte Jonas på hans mail jonas@jonasrisvig.com eller hans Instagram.

Se første episode af "Centrum" her!