Skuespillerne i første gang
Film & serier

Her er de nye skuespillere til serien "Første gang"

Af Marie Søndergaard 8. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Til august får de nye afsnit af Vi Unges YouTube-serie "Første gang" premiere, og lige her kan du se, hvilke skuespillere der er med i de otte afsnit.

Hvis du var vild med de to første afsnit af Vi Unges YouTube-serie "Første gang", så kan du godt glæde dig til august! Her får det første af otte nye afsnit nemlig premiere, og det bliver med et helt nyt cast af skuespillere. Serien handler stadig om Sofie, der går på efterskole, og den fortsætter, hvor vi sluttede - der er startet en ny dreng på efterskolen! - men du får altså nogle nye ansigter at se i rollerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om de nye afsnit HER!

Sofie bliver i de otte nye afsnit spillet af Josephine Chavarria Højbjerg, som du helt sikkert kender fra TV 2-julekalenderen "Tinkas Juleeventyr", og måske har du også set Iris Mealor Olsen før, for hun har nemlig været med i "Broen IIII". Her spillede hun lillesøster til Fanny Bornedals rolle, og faktisk er det Fannys rolle, hun har overtaget i "Første gang" - hun skal nemlig spille Alma. Du kan se billeder af alle de nye skuespillere nederst i artiklen!

Hvis du undrer dig over, hvorfor der er et nyt cast til de otte nye afsnit, så er det, fordi de to første afsnit var såkaldte pilotepisoder, som vi lavede sidste år. Det er helt normalt, at man har nye skuespillere med, når man laver en hel sæson, og da det var helt umuligt at samle det tidligere cast på et tidspunkt, hvor alle havde mulighed for at optage serien, valgte vi nye skuespillere til alle rollerne. Vi håber, I vil tage godt imod dem!

Se de to pilotafsnit HER!

Se castet til de otte nye afsnit af "Første gang" i galleriet herunder:

Førstegang-hererskuespillernetil1.sæson

Navn: Josephine Chavarria HøjbjergRolle i "Første gang": SofieSofie går på efterskole og prøver at tackle den svære kærlighed, der optager meget af hendes tid, mens hun samtidig forsøger at være en god veninde. Det kan godt være lidt besværligt!
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Iris Mealor OlsenRolle i "Første gang": AlmaAlma er Sofies bedste veninde, og de bor på værelse sammen på efterskolen. Alma synes, at Sofie bruger alt for meget tid på at tænke på drenge, og hun føler sig lidt overset.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Arthur Van Berckelaer Rolle i "Første gang": SebastianSebastian er den nye dreng på efterskolen. Mange af pigerne synes, han er lidt en badboy, og de fleste af dem har et crush på ham - også Sofie!
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Ida Mia Appel HansenRolle i "Første gang": ClaraClara er også en af Sofies veninder, men de konkurrerer ret meget om Sebastians opmærksomhed, og det skaber splid mellem de to piger. Clara vil bruge alle kneb for at få sin vilje, og hun har det med at være lidt dramatisk.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Cornelie Elizabeth Boye HeegaardRolle i "Første gang": LærkeSofie er ret jaloux på Lærke, selv om de skulle forestille at være gode veninder. Hun er nemlig sikker på, at alle drengene er helt vilde med Lærke, og det gør hende usikker på sig selv. Det gør det ikke nemmere, at Lærke virker, som om hun giver Sofie helt ret i, at drengene elsker hende.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Osvald Boisen Rolle i "Første gang": LasseLasse er Sebastians bedste ven på efterskolen, og de bor på værelse sammen. Han er sjov og kan altid få folk til at grine, men mod hans vilje bliver han mest set som pigernes ven - og ikke et potentielt crush.
Foto: Simon Polmann Dyreby