Britney Spears
Se traileren

Her er ALT, du skal vide om den nye Netflix-dokumentar om Britney Spears

Af Emilie Østerby Bruun 24. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Netflix udgiver en ny dokumentar om Britney Spears' liv og det værgemål, hun har været under af sin far siden 2008.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

The New York Times udgav tidligere på året dokumentaren 'Framing Britney', der gik helt tæt på det værgemål, som Britney Spears har været under af sin far, Jamie Spears, siden 2008.

Nu udgiver Netflix en ny dokumentar, der afslører flere detaljer om den juridiske ordning, der har givet Britneys far kontrollen over flere dele af popstjernens liv.

Tilbage i august kom Britney dog et skridt tættere på frihed, da hendes far meldte ud, at han ønsker at følge sin datters ønske om at blive fri fra værgemålet. Dog ønsker han først at trække sig, når tiden er "rigtig".

Det har været en lang og sej kamp for popprinsessen, der heldigvis har haft kæmpe opbakning fra blandt andet #FreeBritney-bevægelsen, som blev startet af stjernens millioner af fans rundt om i verden.

Den nye Netflix-dokumentar 'Britney vs Spears' vil altså give et større indblik i Britneys liv og sagen, vi alle har fulgt tæt. Dokumentaren er produceret af 'true crime'-instruktøren Erin Lee Carr, der også står bag hit-dokumentaren 'Mommy Dead and Dearest'.

Sammen med journalisten Jenny Eliscu forsøger dokumentaren at komme til bunds i den værgeordning, der har kontrolleret popstjernens liv de sidste 13 år.

'Britney vs. Spears' har premiere på Netflix den 28. september, og du kan se traileren lige her:

Læs mere om

MestLæste