Film & serier

Godt nyt til alle Twilight-fans

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 25. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forfatteren bag Twilight-succesen har netop annonceret, at der er to nye bøger på vej. Det betyder altså, at Twilight-sagaen slet ikke er slut endnu!

Stephenie Meyer, der star bag vampyr-universet, har udtalt, at hun har spændende idéer til hele TO nye Twilight bøger. Udtalelsen kommer kort tid efter udgivelsen af bogen ”Midnight Sun”, der har solgt over 1 million eksemplarer de første uger efter udgivelsen.

”Midnight Sun” er en genfortælling af begivenhederne fra bogen "Twilight" fortalt fra Edward Cullens perspektiv i stedet for Bella Swans (som normalvis er jeg-fortælleren). Bogen udkom d. 4. august i år og bliver altså ikke den sidste beretning om blodtørst, fuldmåner og striden mellem varulve og vampyrer.

Læs ogsåTwilight-forfatter udgiver sidste roman i den populære vampyr-saga efter 12 års ventetid

Udtalelsen om de nye bøger kom ved en virtuel live-begivenhed sammen med bogkæden Books-A-Million. Stephenie Meyer er allerede gået i gang med at skrive de første kapitler, så Twilight-fans kan godt begynde at glæde sig. De kan dog ikke forvente, at de nye bøger bliver fortalt gennem den blodhungrende Edward Cullen, da Stephenie Meyer faktisk slet ikke brød sig om at være i Edward Cullens hjerne.

Hun udtalte til live-begivenheden, ”Jeg vil gerne lave noget helt nyt. For mig kommer glæden ved at skrive fra skabelsen af et nyt univers. Jeg vil gerne lave en ny mytologi, det er min ting.” 

Fans kan derfor glæde sig til et helt nyt univers med dens helt egen unikke, overnaturlige fortælling om romantik og nye mystiske begivenheder. 

Læs også: Test - Er du den vildeste Twilight-ekspert?

Fans har vist sig at være meget tålmodige, og det skal de nok fortsætte med at være. Der er nemlig ikke givet en bestemt dato for udgivelsen af bøgerne endnu, så fans kan godt forvente at komme til at vente længe.

Så hvis ikke du har fået læst den helt nye bog, ”Midnight Sun”, så kan du altså sagtens nå det, inden nye fantastiske fortællinger kommer på markedet.

Hvis ikke du er blevet fanget af vampyr-fortællingerne endnu, så er det NU du skal kaste dig over dem. Hvem ved, måske DU bliver en del af de dedikerede ”Twihards.”

MegetMere