Film & serier

Gavin Leatherwood og Christian Navarro kæmper om rollen som Prince Eric

Af Anna Løwe 20. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Harry Styles sagde nej tak til rollen som Prince Eric i Disneys live-version af ”Den Lille Havfrue”, efterlod han alle med spørgsmålet: Hvem så? Svaret er Gavin Leatherwood eller Christian Navarro

Hvis du har set serierne ”Chilling Adventures of Sabrina” og ”13 Reasons Why”, så har du muligvis fået et glimt af den skuespiller, der skal spille Prince Eric i Disneys kommende live-version af ”Den Lille Havfrue”. Først havde det tidligere One Direction-medlem, Harry Styles, fået tilbudt rollen, men han sagde nej og efterlod altså fans med det store spørgsmål: Hvem skal SÅ spille Prince Eric?

Det er der muligvis kommet et svar på nu. Skuespilleren Gavin Leatherwood, som du måske allerede kender som Nicholas Scratch i ”Chilling Adventures of Sabrina” har nemlig lagt billet ind på rollen. En fan skrev til ham på Twitter, om han ikke ville gå til audition som Prince Eric, og her svarede han: ”Måske har jeg allerede?!”. Se posten nedenfor:

Læs også: Tom Holland skal måske spille Milo i ny udgave af "Atlantis"

En anden, der også gerne vil spille Prince Eric, er Christian Navarro, som du nok kender som Tony i ”13 Reasons Why”. Han skrev meget åbent på sin egen Twitter, at nu, hvor Harry Styles havde takket nej, synes han, Disney skulle se sæson 3 af ”13 Reasons Why” som hans audition til rollen som Prince Eric. Desuden skrev han, at han altså også kunne synge, og at han gerne ville spille Prince Eric i en latino-version. Og ud fra kommentarerne ser det ud til, at fans også er vilde med den idé. Se posten nedenfor:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem stemmer du for?!

Læs mere om

MestLæste