Kendte

Rygter: Tom Holland skal måske spille Milo i ny udgave af ”Atlantis”

Af Selina Sander Jensen 25. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney er i fuld gang med at lave nye liveaction versioner af gamle Disney film, og nu går der rygter om, at ”Atlantis: Det forsvundne rige” også skal fornyes – med Tom Holland i rollen som Milo!

Vi elsker, når Disney laver nye liveaction udgaver af de gamle film, og lige nu går der rygter om, at filmen ”Atlantis: Det forsvundne rige” også skal laves i en ny version.

Rygterne går også på, at det er den 23-årige skuespiller Tom Holland, som blandt andet spiller Peter Parker i de nye ”Spider-Man”-film, der skal spille hovedrollen som den unge kartograf Milo Thatch. Hverken Disney eller Tom Holland selv har kommenteret på rygterne endnu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det kunne godt tyde på, at Tom Holland ikke ville takke nej, hvis han fik tilbudt rollen som Milo i ”Atlantis”. Tom Holland er nemlig engang, i et interview med Buzzfeed, blevet spurgt, hvilken film, og hvilken rolle, han ville vælge, hvis han skulle spille med i en Disney liveaction film og her svarede han:

”Jeg ville vælge Atlantis, og hvad er det nu ham karakteren hedder? Ja, jeg ville nok spille ham den opdagelsesrejsende.”

Se interviewet her: