Film & serier

Film du skal se i juleferien

Af Thomas Flindt 13. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går der nogle nice film i biografen i juleferien? Ja, det kan du tro – se bare listen her!

Det er altid megahyggeligt at gå i biografen i juleferien, og i år går der virkelig mange gode film - se bare her:

Fan-filmen
"Justin Bieber's Believe"
Tredje kapitel i superstjernen Justin Biebers liv, og denne gang kommer vi endnu tættere på sangerens problemer og udfordringer ved at være verdenskendt teenager - den MÅ vi bare se!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Eventyret
"Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark"
Den første film om J.R. R. Tolkiens "Hobbitten" var vildt god, og efterfølgeren er ingen undtagelse. Bilbo og dværgene møder dragen Smaug, og så er elveren Legolas, spillet af lækre Orlando Bloom, også med - yay!


Den vovede
"Adèles liv - kapitel 1 & 2"
Prisvindende og anmelderrost teenagefilm fra Frankrig om pigen Adèle, der har et anstrængt forhold til sine forældre og skolen, samtidig med at hun prøver at finde ud af, hvem hun selv er. En dag møder hun den lidt ældre drengepige Emma, og pludselig vendes hendes liv helt på hovedet - er hun forelsket i Emma?

Tag testen: Hvordan bliver dit 2014?


Actionbraget
"Enders Game"
Jorden trues med udryddelse af liv fra det ydre rum, og i et forsøg på at modstå et tredje og altafgørende angreb sendes superintelligente børn i Krigsskole. Drengen Ender Wiggin viser sig dog at være anderledes end resten af sine kammerater, og han trænes op til at blive en sand dræbermaskine - men kan den unge fyr redde jorden?


Gyseren
"Insidious 2"
Efterfølgeren til en af de mest uhyggelige gysere vi nogensinde har set! Dæmoner og spirituelle kræfter hjemsøger familien Lambert igen, og denne gang er de ikke så lette at slippe af med. Er du til gys? Så skal du helt sikkert se "Insidious 2".


Den sene
"The Hunger Games: Catching Fire"
Ja, filmen kom godt nok allerede i november, men det er ikke for sent at se "The Hunger Games: Catching Fire" i biograferne endnu. Katniss og Peetas venskab og evner sættes igen på prøve, da alle tidligere vindere af "The Hunger Games" mødes i jubilæumsspillet "Quarter Quell".


Familiefilmen
"Frost"
Julens største og bedste animationsfilm fra Disney handler om de to prinsesser Anna og Elsa, der skilles ad, efter Elsas magiske kræfter er skyld i et uheld. Flere år senere skal Elsa krones til dronning, men kommer i raseri til at kaste kongeriet ind i en evig vinter, og så må søsteren Anna sammen med sine hjælpere på eventyr for at bryde forbandelsen.

Hvilke film skal I se i biografen?

MestLæste