Fantastic beasts 3
Film & serier

’Fantastic Beasts 3’: Se den nye trailer lige her

Af Julie Sofie Hauritz 14. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Warner Bros
Hold på hat og tryllestav: Traileren for den kommende film ’Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ er landet – og selvom Gellert Grindelwald har fået et nyt ansigt, så lader det ikke til, at filmen ser mindre magisk ud af den grund. Få et smugkig på den nye film lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kalder alle mugglere!

Det er længe siden, vi sidst har haft en ’Fantastic Beasts’-film på vores skærme. Den anden og seneste film i rækken ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ blev nemlig udgivet helt tilbage i 2018.

Men nu, efter forskellige produktionsforsinkelser på grund af pandemien, er den første officielle trailer til den længe ventede efterfølger her endelig!

Hvis ikke traileren er lidt af en tidlig julegave for alle Harry Potter-fans, så ved vi ikke, hvad er. Den viser i hvert fald, at der en masse magiske skabninger i vente for os – og som det ikke var nok, så viser den også, at der vil være et nyt (men meget velkendt) ansigt med i den nye film. Uuh!

Mads Mikkelsen som Gellert Grindelwald
Udover at være forsinket på grund af pandemien, skulle filmen også igennem en lille omstrukturering før, den kunne blive produceret.

Som vi ved fra den seneste film ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ var det her Johnny Depp, der havde rollen som den onde og meget magtfulde troldmand Gellert Grindelwald. Dog af lidt forskellige årsager vil det i den nye og kommende film i stedet være den danske skuespiller Mads Mikkelsen, der spiller denne rolle.

Vi kender blandt andet Mads Mikkelsen fra ’Blinkende Lygter’, ’Jagten’ og ’Druk’ – og vi sir’ ikke, at vi glæder os til at se ham føre Gellert Grindelwalds onde planer ud i trolddomsverdenen... men det gør vi altså lidt!

Det er ikke første gang, at Mads Mikkelsen skal spille en ikonisk skurk. Han har blandt andet også spillet den retsmedicinske psykiater, Dr. Hannibal Lecter, i ’Hannibal’-serien samt den onde Bond-skurk, Le Chiffre, i ’Casino Royale’.

Så mon ikke, at han nok skal give Dumbledore og de andre troldmænd kamp til stregen (eller burde vi skrive ”kamp til tryllestaven”) i ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’.

Hvornår udkommer filmen?
Der er ingen tvivl om, at 2022 bliver et magisk år for alle Harry Potter-fans!

Ikke alene vil det originale hold fra ’Harry Potter’-filmene mødes til en reunion, men ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ vil også have premiere i april 2022. Juhuu!

Hvis du heller ikke kan vente, til den nye film udkommer, kan du se traileren for den lige her:

MestLæste