denne_bridgerton-skuespiller_var_ogsaa_med_i_harry_potter_2denne_bridgerton-skuespiller_var_ogsaa_med_i_harry_potter_2
Film & serier

Denne "Bridgerton"-skuespiller var også med i Harry Potter

Af Mariah Leitisstein, redigeret af Josephine Sjelhøj 15. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"Bridgerton"-stjernen Rege-Jean Page har vundet alles hjerter, men det er nok de færreste, der ved, at han også har været med i "Harry Potter."

En "Harry Potter"-stjerne i "Bridgerton"-serien? Ja, den er god nok. I hvert fald når det kommer til Rege-Jean Page, der for alvor har vundet tv-seeres opmærksomhed siden premieren på den populære Netflix-serie.

Den 31-årige skuespiller spiller rollen som Simon, hertugen af Hastings, og selvom det langt fra er Rege-Jeans første rolle, kommer det måske som en overraskelse, at han faktisk fik sin start i en "Harry Potter"-film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rege-Jean havde nemlig en enkelt statistrolle i "Harry Potter og dødsregalierne del 1".

LÆS OGSÅ: 10 ting, du ikke vidste om "Bridgerton"

Og det svære arbejde er heldigvis allerede blevet lavet af internettets hardcore filmnørder, der har fundet det klip, hvor Rege-Jean kan spottes i "Harry Potter".

Rege-Jean var en del af Bill og Fleurs brylllupsscene, og han kan ses i det øjeblik, de danser deres første dans. Kan du spotte ham?

Efter det store "Bridgerton"-gennembrud er den engelske skuespiller blevet en kæmpe favorit til at skulle overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig. I hvert fald hvis du spørger seriens fans.

Flere bettingsider mener også, at Rege-Jean har gode chancer, men da tv-vært Jimmy Fallon spurgte ham om Bond-rygterne, var svaret måske en anelse skuffende.

LÆS OGSÅ: 15 facts, du (måske) ikke vidste om Harry Potter-filmene

”Hvis du er brite og gør noget, som høster anerkendelse, som folk kan lide, så begynder folk at bruge "B-ordet" [Bond]. Det er som en slags medalje. Jeg er glad for at have fået den medalje. Jeg er glad for at være i selskab med personer, som har den medalje, men det er bare en medalje,” fortæller Rege-Jean.

Netflix-serien "Bridgerton" er siden premieren den 25. december blevet en af de mest sete serie på streaminggiganten - nogensinde.

MestLæste