denne_bridgerton-skuespiller_var_ogsaa_med_i_harry_potter_2denne_bridgerton-skuespiller_var_ogsaa_med_i_harry_potter_2
Film & serier

Denne "Bridgerton"-skuespiller var også med i Harry Potter

Af Mariah Leitisstein, redigeret af Josephine Sjelhøj 15. januar 2021
"Bridgerton"-stjernen Rege-Jean Page har vundet alles hjerter, men det er nok de færreste, der ved, at han også har været med i "Harry Potter."

En "Harry Potter"-stjerne i "Bridgerton"-serien? Ja, den er god nok. I hvert fald når det kommer til Rege-Jean Page, der for alvor har vundet tv-seeres opmærksomhed siden premieren på den populære Netflix-serie.

Den 31-årige skuespiller spiller rollen som Simon, hertugen af Hastings, og selvom det langt fra er Rege-Jeans første rolle, kommer det måske som en overraskelse, at han faktisk fik sin start i en "Harry Potter"-film. 

Rege-Jean havde nemlig en enkelt statistrolle i "Harry Potter og dødsregalierne del 1". 

LÆS OGSÅ10 ting, du ikke vidste om "Bridgerton" 

Og det svære arbejde er heldigvis allerede blevet lavet af internettets hardcore filmnørder, der har fundet det klip, hvor Rege-Jean kan spottes i "Harry Potter".

Rege-Jean var en del af Bill og Fleurs brylllupsscene, og han kan ses i det øjeblik, de danser deres første dans. Kan du spotte ham?

Efter det store "Bridgerton"-gennembrud er den engelske skuespiller blevet en kæmpe favorit til at skulle overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig. I hvert fald hvis du spørger seriens fans.

Flere bettingsider mener også, at Rege-Jean har gode chancer, men da tv-vært Jimmy Fallon spurgte ham om Bond-rygterne, var svaret måske en anelse skuffende. 

LÆS OGSÅ: 15 facts, du (måske) ikke vidste om Harry Potter-filmene 

”Hvis du er brite og gør noget, som høster anerkendelse, som folk kan lide, så begynder folk at bruge "B-ordet" [Bond]. Det er som en slags medalje. Jeg er glad for at have fået den medalje. Jeg er glad for at være i selskab med personer, som har den medalje, men det er bare en medalje,” fortæller Rege-Jean.  

Netflix-serien "Bridgerton" er siden premieren den 25. december blevet en af de mest sete serie på streaminggiganten - nogensinde. 

MegetMere