Film & serier

Facts om teen-serien ”The 100”

Af Marie Søndergaard 24. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske er du allerede helt vild med den her serie, men ellers synes vi helt klart, du skal kaste dig over den. Lige her kan du læse spændende facts om serien “The 100”.

Drama, kærlighed, uhygge og spænding! Teen-serien ”The 100” har det hele, og hvis du ikke allerede har pløjet den igennem på Netflix, vil vi klart anbefale, at du lige giver den en chance.

Læs også: Det vidste du ikke om "Teen Wolf"

Den handler om en stor gruppe på 100 teenagere, der bliver sendt tilbage til Jorden 97 år efter, menneskerne forlod planeten, fordi atombomber gjorde den ubeboelig. Menneskerne har levet på rumstationen ”The Ark”, men den løber snart tør for ilt, og derfor sender man de kriminelle teenagere tilbage til Jorden for at undersøge, om man kan bo der.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Serier, vi savner

Det er ikke helt nemt for teenagerne - med pigerne Clarke og Octavia og drengene Finn og Bellamy i spidsen – at få et liv til at fungere på Jorden, og de finder også snart ud af, at de ikke er de eneste mennesker på planeten!

Læs flere facts om serien ”The 100” i galleriet herunder!

Factsomserien"The100"

Serien er bygget på en bog-trilogi af forfatteren Kass Morgan. Faktisk begyndte de at filme serien, før den første bog overhovedet var udkommet.
Twitter
Første afsnit af serien fik amerikansk premiere den 19. marts 2014. Der er lavet to sæsoner, og det er blevet offentliggjort, at der også kommer en tredje.
Instagram
Shawn Mendes har selv afsløret, at han har en rolle i tredje sæson af ”The 100”.
All Over
Eliza Taylor, som spiller hovedrollen Clarke, har tidligere været med i den megapopulære, australske serie ”Neighbours”.
All Over
Serien er filmet flere forskellige steder i Canada – blandt andet på et minemuseum og i en nationalpark.
All Over
Marie Avgeropoulos, som spiller Octavia Blake, er kæreste med Taylor Lautner.
All Over
Der er mange voldsomme scener i ”The 100”, og Eliza Taylor kom faktisk ret slemt til skade, da de filmede seriens allerførste afsnit.
Instagram
Thomas McDonell, som spiller Finn Collins, er også forsanger i bandet Moon.
All Over
CW Network, der har lavet ”The 100”, står også for serier som ”The Vampire Diaries”, ”Supernatural” og ”Arrow”.
All Over
Bob Morley, som spiller Bellamy Blake, deltog i den australske sangkonkurrence ”It Takes Two” i 2007, men han blev stemt ud i sjette program.
All Over

Læs mere om

MestLæste